Liikuntavälineiden lainaus

Riihimäen kaupungin liikunta- ja hyvinvointikeskus mahdollistaa liikuntavälineiden lainaamisen ja vuokraamisen liikuntavaunulla, laatikkopyörällä ja liikuntavälinelainaamosta.

Liikuntavaunu ja laatikkopyörä

Liikuntavaunu on kuomullinen peräkärry, joka sisältää liikuntavälineitä. Yksityishenkilöille ja -tapahtumiin vaunun käyttö maksaa 10 €/arkipäivä tai 20 €/viikonloppu.
Laatikkopyörä on liikuntavälineiden kuljetukseen tarkoitettu pyörä, joka sisältää lainaajan itse valitsemat liikuntavälineet liikuntavaunusta. Yksityishenkilöille ja -tapahtumiin laatikkopyörän käyttö maksaa 5 €/arkipäivä tai 10 €/viikonloppu. Tarjoamme liikuntavaunua ja laatikkopyörää riihimäkeläisten päiväkotien, koulujen sekä yhdistysten käyttöön veloituksetta.
Yksityishenkilöille vuokra-aika on enintään kaksi vuorokautta. Kaupunki ei ole vakuuttanut liikuntavaunun/laatikkopyörän käyttäjiä. Käyttäjän on ennen jokaista matkaa tarkastettava vaunu/pyörä, ja jos hän havaitsee siinä puutteita, vaunua/pyörää ei saa käyttää ja viasta on ilmoitettava välittömästi liikunta- ja hyvinvointikeskuksen henkilökunnalle.

Liikuntavaunun välinelista

 

Liikuntavaunun ja laatikkopyörän varaukset ja vikailmoitukset

sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Anna-Maija Peltola
erityisliikunnanohjaaja
040 330 4740


Kaisa Eiristö
terveysliikunnanohjaaja
040 330 4734

Liikuntavälinelainaamo

Riihimäen kaupunginkirjastossa sijaitsevasta liikuntavälinelainaamosta voi lainata liikuntavälineitä 10.8.2020 alkaen kirjastokortilla kirjaston palveluaikoina. Liikuntavälinelainaamo on toteutettu Riihimäen kaupungin liikunta- ja hyvinvointikeskuksen sekä Riihimäen kaupunginkirjaston yhteistyönä.

Välineiden laina-aika on 14 vrk ja myöhästymismaksu on kirjaston voimassaolevan maksuhinnaston mukainen. Rikkoutuneesta tai kadonneesta välineestä peritään välineen hankintahinnan mukainen korvaus. Liikuntavälineet tulee palauttaa kuivina ja puhdistettuina kirjaston palveluaikoina. Liikuntavälineitä on mahdollista varata, mutta Riihimäen kaupunginkirjasto ei lainaa liikuntavälineitä seutulainoiksi eikä liikuntavälineiden lainoja voi uusia.

Liikuntavälinelainaamon välinelista


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 7 Ei 0 Kyllä 7 Ei 0