Liikuntavälineiden lainaus

Riihimäen kaupungin liikunta- ja hyvinvointikeskus mahdollistaa liikuntavälineiden lainaamisen ja vuokraamisen liikuntavaunulla, laatikkopyörällä ja liikuntavälinelainaamosta.

Liikuntavaunu

Liikuntavaunu on kuomullinen peräkärry, joka sisältää liikuntavälineitä. Liikunta- ja hyvinvointikeskus tarjoaa liikuntavaunua riihimäkeläisten päiväkotien, koulujen ja yhdistysten käyttöön veloituksetta.

Yksityishenkilöille ja -tapahtumiin vaunun käyttö maksaa 10 € / arkipäivä tai 20 € / viikonloppu. Yksityishenkilöille vuokra-aika on enintään kaksi vuorokautta.

Kaupunki ei ole vakuuttanut liikuntavaunun käyttäjiä. Käyttäjän on ennen jokaista matkaa tarkastettava vaunu, ja jos hän havaitsee siinä puutteita, vaunua ei saa käyttää ja viasta on ilmoitettava välittömästi liikunta- ja hyvinvointikeskuksen henkilökunnalle.

Liikuntavaunun välinelistaan pääset tutustumaan tästä.

Liikuntavaunun varaukset ja vikailmoitukset

Pia Mäensivu
terveysliikunnanohjaaja
050 576 6002

Laatikkopyörä

Laatikkopyörä on liikuntavälineiden kuljetukseen tarkoitettu pyörä, joka sisältää lainaajan itse valitsemat liikuntavälineet liikuntavaunusta. Liikunta- ja hyvinvointikeskus tarjoaa laatikkopyörää riihimäkeläisten päiväkotien, koulujen ja yhdistysten käyttöön veloituksetta.

Yksityishenkilöille ja -tapahtumiin laatikkopyörän käyttö maksaa 5 € / arkipäivä tai 10 € / viikonloppu. Yksityishenkilöille vuokra-aika on enintään kaksi vuorokautta.

Kaupunki ei ole vakuuttanut laatikkopyörän käyttäjiä. Käyttäjän on ennen jokaista matkaa tarkastettava laatikkopyörä, ja jos hän havaitsee siinä puutteita, laatikkopyörää ei saa käyttää ja viasta on ilmoitettava välittömästi liikunta- ja hyvinvointikeskuksen henkilökunnalle.

Laatikkopyörän varaukset ja vikailmoitukset

Pia Mäensivu
terveysliikunnanohjaaja
050 576 6002

Liikuntavälinelainaamo

Riihimäen kaupunginkirjastossa sijaitsevasta liikuntavälinelainaamosta voi lainata liikuntavälineitä 10.8.2020 alkaen kirjastokortilla kirjaston palveluaikoina. Liikuntavälinelainaamo on toteutettu Riihimäen kaupungin liikunta- ja hyvinvointikeskuksen sekä Riihimäen kaupunginkirjaston yhteistyönä.

Välineiden laina-aika on 14 vrk ja myöhästymismaksu on kirjaston voimassaolevan maksuhinnaston mukainen. Rikkoutuneesta tai kadonneesta välineestä peritään välineen hankintahinnan mukainen korvaus. Liikuntavälineet tulee palauttaa kuivina ja puhdistettuina kirjaston palveluaikoina. Riihimäen kaupunginkirjasto ei lainaa liikuntavälineitä seutulainoiksi eikä liikuntavälineiden lainoja voi uusia.

Liikuntavälinelainaamon välinelistaan pääset tutustumaan tästä.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 6 Ei 0 Kyllä 6 Ei 0