Kaupunginjohtaja Sami Sulkko

Kaupunginjohtajan videopäiväkirjoja pääsee katsomaan tästä linkistä, mistä löytyy myös aina uusimmat videot.

Pysy ajantasalla kotikaupunkimme asioissa ja ota Samin videot ja kanavat seurantaan!

Videopäiväkirja 27.5.2020: Viikkokatsaus 22

Kaupunginjohtaja julkaisee koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana torstaisin viikkokatsauksen. Viikon 22 katsauksessa avataan taustoja päätökselle pitää uimala suljettuna tänä kesänä.

Videopäiväkirja 27.4.2020: Haastattelussa kaupunginsihteeri Hannu Tuominen

Kaupunginsihteeri Hannu Tuominen on siirtymässä eläkkeelle. Kaupunginjohtaja aastatteli häntä pitkästä kuntaurasta ja mieleen jääneistä tapahtumista. Hannu lähettää myös terveisiä nuorille, jotta haluavat hakeutua lakimiesuralle kuntasektorille. Kiitos Hannulle kaupungin hyväksi tehdystä työstä sekä aivan erinomaisesta yhteistyöstä!

Videopäiväkirja-arkisto ajalta 11/2016 – 3/2018 löytyy täältä.

Mitä mieltä Riihimäestä, kaupunginjohtaja Sami Sulkko?

Millainen on Riihimäki?
Riihimäki on hieno kasvava kaupunki, jolla on kokoisekseen kaupungiksi monipuolinen palvelutarjonta sekä elinkeinorakenne.

Mainitse kaupungin kolme tärkeintä vahvuutta.
Ensimmäisenä on sijainti eli saavutettavuus. Toiseksi kaupunki on kaupunki eikä nukkumalähiö, mikä näkyy muun muassa kulttuuripalveluissa. Kolmanneksi on vahva elinkeinopolitiikka, jota edelleenkehittämällä vahvistetaan kaupungin asemaa kiristyvässä kilpailussa.

Miksi Riihimäelle kannattaa muuttaa?
Riihimäelle kannattaa muuttaa, koska asuminen on edullista ja palvelut ovat hyvät. Työssäkäyntimatkat muuallekin ovat todella lyhyitä.

Mitä tarjottavaa Riihimäellä on yrityksille?
Riihimäki tarjoaa yrityksille Suomen parhaan paikan eteläisessä Suomessa. Tästä on vahvoja näyttöjä ja johdonmukaisella kehittämisellä tätä toimintaa myös vahvistetaan. Yritykset ovat kaupungin tärkein sidosryhmä, jota palvelemme parhaalla tavalla.

Miltä näyttää kaupungin tulevaisuus?
Näin kaupungin tulevaisuuden hyvin positiivisena. Kuntataloudessa on haasteita muun muassa velkaantumisen osalta, mutta uskon, että huolellisella toiminnalla tilanne saadaan niin sanotusti stabilisoitua. Riihimäki on hieno kaupunki, jolla on tulevaisuudessakin paljon voitettavaa keskeisenä kasvukäytävän paikkakuntana.

Mitä teet mieluiten Riihimäellä?
Vapaa-ajallani korostuu liikunnan merkitys ja kulttuuritarjonnan hyödyntäminen.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 10 Ei 10 Kyllä 10 Ei 10