Kaupunginjohtaja Sami Sulkko

Kaupunginjohtajan videopäiväkirjoja pääsee katsomaan tästä linkistä, mistä löytyy myös aina uusimmat videot.

Pysy ajantasalla kotikaupunkimme asioissa ja ota Samin videot ja kanavat seurantaan!

Videopäiväkirja 27.3.2018: Riihimäen tilinpäätös valmistui

Riihimäen tilinpäätös valmistui. Tulos oli hyvä ja kiitos kuuluu henkilöstölle ja päättäjille! Tärkeintä on asukasmäärän kääntäminen kasvu-uralle ja velkataakan saaminen pitkällä aikavälillä ennen vuotta 2007 edeltävälle tasolle. Riihimäen täytyy haastaa ja profiloitua uuden strategian avulla. Tehdään tulevaisuus yhdessä! Lisätietoja voit lukea täältä.

Videopäiväkirja-arkisto ajalta 11/2016 – 3/2018 löytyy täältä.

Mitä mieltä Riihimäestä, kaupunginjohtaja Sami Sulkko?

Millainen on Riihimäki?
Riihimäki on hieno kasvava kaupunki, jolla on kokoisekseen kaupungiksi monipuolinen palvelutarjonta sekä elinkeinorakenne.

Mainitse kaupungin kolme tärkeintä vahvuutta.
Ensimmäisenä on sijainti eli saavutettavuus. Toiseksi kaupunki on kaupunki eikä nukkumalähiö, mikä näkyy muun muassa kulttuuripalveluissa. Kolmanneksi on vahva elinkeinopolitiikka, jota edelleenkehittämällä vahvistetaan kaupungin asemaa kiristyvässä kilpailussa.

Miksi Riihimäelle kannattaa muuttaa?
Riihimäelle kannattaa muuttaa, koska asuminen on edullista ja palvelut ovat hyvät. Työssäkäyntimatkat muuallekin ovat todella lyhyitä.

Mitä tarjottavaa Riihimäellä on yrityksille?
Riihimäki tarjoaa yrityksille Suomen parhaan paikan eteläisessä Suomessa. Tästä on vahvoja näyttöjä ja johdonmukaisella kehittämisellä tätä toimintaa myös vahvistetaan. Yritykset ovat kaupungin tärkein sidosryhmä, jota palvelemme parhaalla tavalla.

Miltä näyttää kaupungin tulevaisuus?
Näin kaupungin tulevaisuuden hyvin positiivisena. Kuntataloudessa on haasteita muun muassa velkaantumisen osalta, mutta uskon, että huolellisella toiminnalla tilanne saadaan niin sanotusti stabilisoitua. Riihimäki on hieno kaupunki, jolla on tulevaisuudessakin paljon voitettavaa keskeisenä kasvukäytävän paikkakuntana.

Mitä teet mieluiten Riihimäellä?
Vapaa-ajallani korostuu liikunnan merkitys ja kulttuuritarjonnan hyödyntäminen.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 10 Ei 9 Kyllä 10 Ei 9