VIP-kohtelua yrityksille

Riihimäki on hyvä koti yritykselle. Kaupunki tarjoaa liiketoiminnalle kehittyvän ja vetovoimaisen toimintaympäristön. Riihimäellä pienempikin yritys saa VIP-kohtelun. Yritysystävällinen kaupunki huomioi yritykset joustavalla ja nopealla päätöksenteolla.

Riihimäki on toimivia liikenneyhteyksiä, edullisia, isoja toimitilatontteja ja osaavaa työvoimaa. Tämän lisäksi yrityksesi käytössä ovat hyvät, yhteiskunnan tukemat koulutusmahdollisuudet, joista löydät lisätietoa YritysVoimalan sivuilta. Täällä yritykselläsi on myös mahdollisuus hyviin investointi- ja kehittämisavustuksiin, joista antavat lisätietoja YritysVoimala, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy ja Hämeen ELY-keskus.

Hyvien yhteyksien varrella kasvualueella sijaitseva talousalueemme on tutkimusten mukaan pääkaupunkiseudun jälkeen toiseksi suosituin sijaintipaikka yritykselle. Riihimäellä sijaitsevalle kiinteistölle löytyy uutta käyttöä helposti, joten kiinteistöillä on hyvät vakuusarvot. Kaupungin omistama Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy välittää kaikille yrityksille toimitiloja ja tilojen omistajille käyttäjiä.

Riihimäen elinkeinorakenne on hyvin monipuolinen, sisältäen mm. korkean teknologian, ICT- ja ympäristöalan yrityksiä, metalli-, elintarvike- ja sahateollisuutta. Elinkeinorakenteen monipuolisuus onkin meille tärkeä asia: kaikki yritykset toimialasta riippumatta ovat kaupungille merkittäviä.

Riihimäen liikepaikkatarjonta on kasvanut 2000-luvulla merkittävästi, ja kaupungista on tullut houkutteleva kaupallinen keskus.

Jos haluat keskustella yrityksesi kehittämisestä tai mahdollisesta sijoittumisesta Riihimäelle, autamme mielellämme!

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

CGI
Kuva Tapio Aulu

OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 2 Kyllä 3 Ei 2