Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Palvelut varhaiskasvatukselle

Tältä sivuilta löytyy kirjaston tarjoamat palvelut varhaiskasvatukselle.

Tulostettava esite PDF: Kirjaston palvelut varhaiskasvatukselle

Kirjaston lasten- ja nuortenosasto tarjoaa varhaiskasvatusryhmille seuraavia palveluita:

  •  Ensikerta eskareille / kirjastovierailu syksyllä tai keväällä / 1 h
    • Leikkimielinen johdatus kirjaston palveluihin
  • Satutunti päiväkotiryhmälle / 1 krt / toimintavuosi
  • Kirjapaketti / 2 pakettia / ryhmä / toimintavuosi

Satutunnit

Päiväkotiryhmät voivat tilata satutunnin lasten- ja nuortenosastolta.  Satutunteja pidetään yksi / ryhmä / toimintavuosi. Ryhmät voivat pitää kirjaston Satuhuoneessa myös omatoimisen satutunnin varaamalla tilan etukäteen lasten- ja nuortenosastolta.

Kirjapaketit

Lasten- ja nuortenosasto kerää, lainaa ja toimittaa tilauksesta riihimäkeläisille varhaiskasvatusryhmille lastenosaston aineistoa ryhmän toiveiden mukaisesti.

Laina-aika kirjoille on kolme kuukautta, musiikkiäänitteille ja äänikirjoille yksi kuukausi. Lainaaminen edellyttää, että ryhmällä on ns. yhteisökortti Riihimäen kaupunginkirjastoon. Tarkempia tietoja yhteisökortin hankinnasta saa kirjastosta. Samalle ryhmälle kerätään ja toimitetaan enintään 2 pakettia / toimintavuosi.

Kaupungin sopimuslähetti kuljettaa kirjapaketit Riihimäen kaupungin omistamiin yksiköihin. Palautuskuljetus on päiväkodin / esikoulun itse tilattava lähetiltä tekstiviestillä numerosta p. 040 330 4046.  Yksityiset tahot voivat noutaa paketin lasten- ja nuortenosaston neuvonnasta.

Omatoimiset lainauskäynnit

Omatoimisesti ryhmät voivat vierailla kirjastossa arkisin klo 9 alkaen. Ruuhkien välttämiseksi toivomme ennakkoilmoittautumista! Asiakaspalvelu alkaa klo 11, mutta lasten- ja nuortenosaston henkilökunta palvelee mahdollisuuksiensa mukaan varhaiskasvatusryhmiä jo ennen sitä.

 

Lasten- ja nuortenosasto
p. 050 500 1755
kirjasto.lastenosasto@riihimaki.fi