Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Lukuvalmennus

Lukuvalmennus on ammattilaisen ohjausta lukuvalinnoissaan apua kaipaaville. Voit pyytää lukusuosituksia, kun kaipaat uutta luettavaa, etkä itse keksi sellaista. Valmennus räätälöidään aina toiveidesi mukaan. Me Riihimäellä keskitymme aikuisten kaunokirjallisuuteen ja elämäkertoihin.

Palvelu aloitetaan tarpeidesi kartoituksella. Saat täytettäväksesi lomakkeen, jossa kysytään muun muassa, mitä yleensä luet, suosikkikirjoja ja -kirjailijoitasi, mistä et missään tapauksessa tykkää, mitkä kirjallisuuden lajit ovat tuttuja tai mitä vierastat jne. Lomakkeella pyydetään myös yhteystietosi.

Lukuvalmennuksen valmistumiseen menee 2–3 viikkoa ja tämän jälkeen asiakas saa listan valituista kirjoista. Listalla on lyhyt kuvaus kustakin kirjasta. Jos asiakas haluaa, lukuvalmentaja kokoaa osan listalla olevista kirjoista kassiin ja asiakas voi valita kassista haluamansa kirjat.

Lukuvalmennuksen lomake

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Riihimäen kirjaston Lukuvalmennukseen. Lukuvalmentaja ottaa sinuun yhteyttä, kun on saanut tämän lomakkeen ja käynyt sen läpi.

Täytä tähän yhteystietosi. Tietojasi käytetään vain Lukuvalmennusta varten. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttöön. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Osoite
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä*
Luetko mieluummin kotimaista vai ulkomaista kirjallisuutta?*
Haluatko kirjailijoiden olevan mies- vai naiskirjailijoita?*
Saako kirjalistalla olla pokkareita, joissa on pienempi teksti kuin sidotuissa kirjoissa?*
Minkä tasoista lukuvalmennusta toivot?*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.