Osa Riihimäen kansalaisopiston kursseista tauolle ja etäopetukseen – lukio jatkaa osittaisessa etäopetuksessa

Koronatartuntojen ennaltaehkäisemiseksi osa Riihimäen kansalaisopiston kursseista jää tauolle tai siirtyy etäopetukseen 2. marraskuuta alkaen. Tauko jatkuu syyslukukauden loppuun 11. joulukuuta asti. Päätöksen erityisjärjestelyistä on tehnyt Riihimäen kaupungin sivistysjohtaja Jarkko Niiranen. Opetuksen keskeyttäminen perustuu aikuisten ryhmätoiminnasta annettuihin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeisiin 23. lokakuuta ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin pandemiaryhmän suosituksiin 26. lokakuuta. Lisäksi … Lue lisää

Riihimäellä aletaan purkaa koronatilanteesta johtuneita rajoituksia

Riihimäen kaupunki purkaa koronakriisin hillitsemiseksi tehtyjä rajoituksia Suomen hallitusten linjausten mukaisesti ja kaupunkilaisten terveys edellä. Tähän tiedotteeseen on koottu tietoa rajoitustenpurun aikatauluista siinä määrin, missä sitä tällä hetkellä on saatavilla. Osassa toimintoja kaupunki odottaa vielä tarkempia ohjeita aluehallintoviranomaiselta ja näistä tiedotamme myöhemmin. Muistutamme vielä, että vaikka toimintojen rajoituksia puretaan, ei koronapandemia ole ohi. Turvavälejä ja … Lue lisää

Kutomoglögit

Tiistaina 3.12.2019 klo 10-16 on Kaupungin kutomolla tarjolla glögiä ja pipareita. Kutomolla on avoimet ovet ja tuolloin esillä oleva näyttely on koottu syksyn kudontakurssilaisten töistä, tavata voit myös kutojia työn touhussa.  

Kansalaisopiston ohjelmallinen kevättapahtuma

Sunnuntaina 28.4. klo 13 on Riihimäen kansalaisopistolla ohjelmallinen kevättapahtuma. Esiintymässä opiston musiikkiryhmät TomTom, Naiskuoro Picantti, Riksulele, Afrocosmos ja Elena Pekosen piano-oppilaat sekä Tanssiksi -tanssiliikunta​ryhmä. Opistotalo, Puistikko 5. Vapaa pääsy!

Kansalaisopiston lauluryhmä Picantti kirjastossa

Kirjaston Samuli Parosen salissa Kansalaisopiston lauluryhmä Picantin kevätkonsertti keskiviikkona 18.4.2018 klo 18.00 Kuoroa johtaa Jaana Raivio ja säestää Pekka Pitkäkoski, piano. Ohjelmistossa musiikkia mm. Ultra Bralta, Leevi & the Leavingsilta, Samuli Edelmanilta, Eriniltä ja Cumulukselta. Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Kansalaisopiston lauluryhmien konsertti

Riihimäen kansalaisopiston yksinlauluryhmien konsertti 14.4.2018 klo 13.00 Säestää Pekka Pitkäkoski, piano. Kansalaisopiston Poplaulu- ja Laulutekniikkakurssilaiset esittävät lauluja, joita ovat harjoitelleet lukuvuoden aikana. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Avoimet ovet Kaupungin kutomolla

Kaupungin kutomolla järjestetään avoimet ovet 15.5.2018  klo 10-18.00. Samalla järjestetään kierrätystempaus loppuun kuluneille petivaatteille ja kulahtaneille puuvillaverhoille. Kerää kaikki turhat lakanat yms. ja tuo ne avointen ovien päivänä kutomolle. Näet kutomolla tuolloin työnäytöksiä, kevään aikana valmistuneita töitä ja kahvitarjoilu kuuluu tietysti myös päivään! Tervetuloa!  

Yhteislaulua kirjastossa

Kirjastossa on kansalaisopiston lauluryhmän yhteislaulutilaisuus 27.11.2017 klo 15.00 – 16.00   Tervetuloa laulamaan!

Yhteislaulua: Suomalaisia ikivihreitä kirjastossa

Riihimäen kirjaston Samuli Parosen salissa Kansalaisopiston järjestämä Yhteislaulua: Suomalaisia ikivihreitä 24.4.2017 klo 15.00 – 16.00 Kansalaisopiston Laulun iloa kaikille -lauluryhmä laulattaa osallistujia suomalaisin ikivihrein kappalein. Tervetuloa mukaan laulamaan! Vapaa pääsy!

Kansalaisopiston lauluryhmien matinea

Riihimäen kirjaston Samuli Parosen salissa Kansalaisopiston yksinlauluryhmien matinea 10.4.2017 klo 17.30 – 18.45 Säestäjänä Pekka Pitkäkoski. Tervetuloa! Vapaa pääsy!