Kaupunginjohtaja Sami Sulkko

Digitalisaatiota Upseerikerholla 26.4.

– Tervetuloa nettipäiväkirjan pariin. Viikko alkoi mielenkiintoisesti, kun kaupunginvaltuusto vahvisti uuden hallintosäännön ja sitä kautta uuden johtamisjärjestelmän. Tämä avaa mahdollisuuksia ketterämpään toimintaan ja etenkin siihen, että henkilöstövoimavaroille löytyy parempaa ja voimakkaampaa tapaa saada käyttöön. Nyt alkaa kokonaisvaltainen monivuotinen prosessi.
–  Parhaillaan olemme Upseerikerholla, jossa oli henkilöstölle digitalistaaiokoulutus. Meillä on paljon töitä tehtävänä, jotta onnistumme. Digitalisaatio on nähtävä isona mahdollisuutena, ja suunta on hyvä.
– Hyvää viikon jatkoa ja palataan jälleen ensi viikolla!

Kaupunginjohtajan videot

Mitä mieltä Riihimäestä?

Millainen on Riihimäki?
Riihimäki on hieno kasvava kaupunki, jolla on kokoisekseen kaupungiksi monipuolinen palvelutarjonta sekä elinkeinorakenne.

Mainitse kaupungin kolme tärkeintä vahvuutta.
Ensimmäisenä on sijainti eli saavutettavuus. Toiseksi kaupunki on kaupunki eikä nukkumalähiö, mikä näkyy muun muassa kulttuuripalveluissa. Kolmanneksi on vahva elinkeinopolitiikka, jota edelleenkehittämällä vahvistetaan kaupungin asemaa kiristyvässä kilpailussa.

Miksi Riihimäelle kannattaa muuttaa?
Riihimäelle kannattaa muuttaa, koska asuminen on edullista ja palvelut ovat hyvät. Työssäkäyntimatkat muuallekin ovat todella lyhyitä.

Mitä tarjottavaa Riihimäellä on yrityksille?
Riihimäki tarjoaa yrityksille Suomen parhaan paikan eteläisessä Suomessa. Tästä on vahvoja näyttöjä ja johdonmukaisella kehittämisellä tätä toimintaa myös vahvistetaan. Yritykset ovat kaupungin tärkein sidosryhmä, jota palvelemme parhaalla tavalla.

Miltä näyttää kaupungin tulevaisuus?
Näin kaupungin tulevaisuuden hyvin positiivisena. Kuntataloudessa on haasteita muun muassa velkaantumisen osalta, mutta uskon, että huolellisella toiminnalla tilanne saadaan niin sanotusti stabilisoitua. Riihimäki on hieno kaupunki, jolla on tulevaisuudessakin paljon voitettavaa keskeisenä kasvukäytävän paikkakuntana.

Mitä teet mieluiten Riihimäellä?
Vapaa-ajallani korostuu liikunnan merkitys ja kulttuuritarjonnan hyödyntäminen.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 7 Ei 1 Kyllä 7 Ei 1