Kaupunginjohtaja Sami Sulkko

Ruokahuoltopalvelut voi järjestää myös toisin 22.6.

– Kesä on jo pitkällä ja juhannus lähestyy. Töitä tulee kyllä vielä riittämään. Tänään lähden virkamatkalle yhteistyökaupunkiin Liettuaan.
– Viime päivinä moni on kysynyt ruokahuoltopalvelujen ulkoistuksesta. Riihimäki voisi olla monelle laajemmallekin ruokahuoltopalveluja tuottavalle toimijalle sijoittumispaikka. Vielä sillä tavoin, että kaupunki hyötyisi volyymeistä ja saisi uusia työpaikkoja.
– Riihimäen kaupungin taloustilanne on vakava ja haasteellinen. Tarvitsemme kaikkia keinoja investointien hillintään. Keskuskeittiö on yksinkertainen esimerkki siitä, miten voitaisiin toimii toisin.
– Oikein antoisaa ja aurinkoista juhannusta!

Kaupunginjohtajan videot

Mitä mieltä Riihimäestä?

Millainen on Riihimäki?
Riihimäki on hieno kasvava kaupunki, jolla on kokoisekseen kaupungiksi monipuolinen palvelutarjonta sekä elinkeinorakenne.

Mainitse kaupungin kolme tärkeintä vahvuutta.
Ensimmäisenä on sijainti eli saavutettavuus. Toiseksi kaupunki on kaupunki eikä nukkumalähiö, mikä näkyy muun muassa kulttuuripalveluissa. Kolmanneksi on vahva elinkeinopolitiikka, jota edelleenkehittämällä vahvistetaan kaupungin asemaa kiristyvässä kilpailussa.

Miksi Riihimäelle kannattaa muuttaa?
Riihimäelle kannattaa muuttaa, koska asuminen on edullista ja palvelut ovat hyvät. Työssäkäyntimatkat muuallekin ovat todella lyhyitä.

Mitä tarjottavaa Riihimäellä on yrityksille?
Riihimäki tarjoaa yrityksille Suomen parhaan paikan eteläisessä Suomessa. Tästä on vahvoja näyttöjä ja johdonmukaisella kehittämisellä tätä toimintaa myös vahvistetaan. Yritykset ovat kaupungin tärkein sidosryhmä, jota palvelemme parhaalla tavalla.

Miltä näyttää kaupungin tulevaisuus?
Näin kaupungin tulevaisuuden hyvin positiivisena. Kuntataloudessa on haasteita muun muassa velkaantumisen osalta, mutta uskon, että huolellisella toiminnalla tilanne saadaan niin sanotusti stabilisoitua. Riihimäki on hieno kaupunki, jolla on tulevaisuudessakin paljon voitettavaa keskeisenä kasvukäytävän paikkakuntana.

Mitä teet mieluiten Riihimäellä?
Vapaa-ajallani korostuu liikunnan merkitys ja kulttuuritarjonnan hyödyntäminen.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 7 Ei 1 Kyllä 7 Ei 1