Kaupunginjohtaja Sami Sulkko

Riihimäellä kannattaa äänestää

– Hyvät nettipäiväkirjan katselijat, on ollut jälleen mielenkiintoinen viikko, jossa on tapahtunut paljon asioita. Päällimmäisenä on ollut uuden strategian työstäminen. Erityskiitos kuuluu kaupungin henkilöstölle, joka on aktiivisesti osallistunut strategiapohdintaan.
– Viikkoon on mahtunut monta valmisteluasiaa kuten hallintosäännön päivittäminen.
– Vaalit lähestyvät ja aktivoituvat. Toivottavasti mahdollisimman moni äänestää, sillä Riihimäellä tapahtuu hienoja asioita ja täällä on paljon mahdollisuuksia. Uudella kaupunginvaltuustolla on paljon tehtävää muun muassa talouden tasapainottamisessa ja vetovoima-asioissa.
– Tulemme panostamaan siihen, että saamme kaikkia sidosryhmiä ja kaupunkilaisia osallistumaan palvelujen suunnitteluun ja toimintojen kehittämiseen.
– Palataan taas ensi viikolla asiaan!

Kaupunginjohtajan videot

Mitä mieltä Riihimäestä?

Millainen on Riihimäki?
Riihimäki on hieno kasvava kaupunki, jolla on kokoisekseen kaupungiksi monipuolinen palvelutarjonta sekä elinkeinorakenne.

Mainitse kaupungin kolme tärkeintä vahvuutta.
Ensimmäisenä on sijainti eli saavutettavuus. Toiseksi kaupunki on kaupunki eikä nukkumalähiö, mikä näkyy muun muassa kulttuuripalveluissa. Kolmanneksi on vahva elinkeinopolitiikka, jota edelleenkehittämällä vahvistetaan kaupungin asemaa kiristyvässä kilpailussa.

Miksi Riihimäelle kannattaa muuttaa?
Riihimäelle kannattaa muuttaa, koska asuminen on edullista ja palvelut ovat hyvät. Työssäkäyntimatkat muuallekin ovat todella lyhyitä.

Mitä tarjottavaa Riihimäellä on yrityksille?
Riihimäki tarjoaa yrityksille Suomen parhaan paikan eteläisessä Suomessa. Tästä on vahvoja näyttöjä ja johdonmukaisella kehittämisellä tätä toimintaa myös vahvistetaan. Yritykset ovat kaupungin tärkein sidosryhmä, jota palvelemme parhaalla tavalla.

Miltä näyttää kaupungin tulevaisuus?
Näin kaupungin tulevaisuuden hyvin positiivisena. Kuntataloudessa on haasteita muun muassa velkaantumisen osalta, mutta uskon, että huolellisella toiminnalla tilanne saadaan niin sanotusti stabilisoitua. Riihimäki on hieno kaupunki, jolla on tulevaisuudessakin paljon voitettavaa keskeisenä kasvukäytävän paikkakuntana.

Mitä teet mieluiten Riihimäellä?
Vapaa-ajallani korostuu liikunnan merkitys ja kulttuuritarjonnan hyödyntäminen.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 7 Ei 1 Kyllä 7 Ei 1