Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Sibelius-lukion joulushow 2022 saapuu Riihimäelle

30.11.2022 Tiedotteet Koe ja näe Tapahtumat

Keskellä kuvaa naislaulaja vaaleassa iltapuvussa. Taustalla muusikoita. Kuvan tausta punertava ja keskellä kuvaa R-tunnuksen raamit. Yläreunassa valkoinen teksti Joulushow 2022.

Riihimäen urheilutalolla virittäydytään keskiviikkona 7. joulukuuta joulutunnelmaan, kun Sibelius-lukio esittää huikean Joulushow 2022 – esityksensä kello 18.00 alkaen.

Joulushow on joulumusiikista koostuva, hengästyttävän energinen ja voimakkaita tunteita pursuava kokonaisuus. Mukana esityksessä on yli 50 lahjakasta Suomen tulevaisuuden musiikin- ja tanssintekijää, joiden esitykset käyvät suoraan yleisön sydämiin.

”Esitys ei jätä ketään kylmäksi. Se on myös valoineen ja tehosteineen visuaalisesti hieno kokemus, jonka rakentaminen urheilutalon saliin kestää koko edellisen yön. Show vierailee joulukuussa yhdeksällä eri paikkakunnalla, ja iloksemme saimme sen myös Riihimäelle”, kulttuurituottaja Lyti Aaltonen kertoo.

Kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut tarjoaa kaikille Riihimäen 9.-luokkalaisille ja osalle lukion ja Hyrian opiskelijoista kaksi esitystä 7. joulukuuta päivällä. Lukiolta mukaan pääsee 350 opiskelijaa ja Hyrialta 150 opiskelijaa. Illan yleisöesitykseen on lipunmyynti. Lippuja myydään ainoastaan ennakkomyyntinä lippuagentti.fi-palvelussa esityksen alkuun asti. Liput maksavat 2,5 euroa lapsilta ja 5 euroa aikuisilta.

”Esitykseen on myös mahdollista varata maksuttomia lippuja Kaikukortilla”, Aaltonen sanoo.

Aika: Keskiviikko 7.12. klo 18.00

Paikka: Urheilutalo, Pohjolankatu 6

Osta liput Lippuagentilta

Katso lisätietoja Kaikukortista