Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Senioripuistoilukausi alkaa maanantaina Lounaspuistosta

29.4.2022 Tiedotteet Elä ja voi hyvin

Maisemakuva Lounaspuistosta. Etualalla näkyy pinkki sähkökaappi, jossa on suuri R ja sen sisällä maalattu kuva puhaltajapatsaasta ja ilveksestä.
Lounaspuisto on Senioripuistoilun ensimmäinen ja myös uusi paikka tänä keväänä. Kuva: Jenniina Nummela

Odotettu Senioripuistoilu starttaa maanantaina 2.5.22 ja jatkuu aina syyskuuhun saakka joka arkipäivä. Senioripuistoilu on tuttuun tapaan rentoa rupattelua ja yhdessäoloa, monipuolista ohjelmaa, esiintyjiä sekä tietenkin kaffetta ja pullaa.

Tavoitteena on vähentää yksinäisyyttä, lisätä seniorien aktiivisuutta ja tuoda arkeen lisää iloa ja sisältöä. Samalla päästään nauttimaan ulkoilusta Riihimäen monimuotoisissa puistoissa ja viheralueilla!

Toimintaa kehitetään koko ajan seniorien toiveiden mukaisesti ja ”estradi” on aina avoinna kaikille. Myös uusille vapaaehtoisille löytyy mukavaa tekemistä ja esiintyjiä odotetaan innolla ilmoittautumaan.

Tänä kesänä valloitetaan myös uusia puistoja – heti maanantaina klo 13.30–15 järjestettävä ensimmäinen Senioripuistoilu pidetään uudessa kohteessa Lounaspuistossa, kirjaston vieressä. Lounaspuisto korvaa Itsenäisyyden puiston, jossa on tänä kesänä remontti. Riihikiven puisto, Paloheimonkadun liikenneympyrän luona, puolestaan korvaa toistaiseksi Atomin parkkipaikan puistoilukohteen. Kesäkuussa otetaan harppaus Räätykänmäen ja Vasikkahaan suuntaan.

Senioripuistoilua järjestetään ympäri Riihimäkeä, jotta toiminta olisi helposti saavutettavissa myös autottomille. Tukea tarvitseville ja liikuntarajoitteisille pyritään järjestämään saattaja-apua. Senioripuistoilua järjestää Riihimäen kaupungin avoin seniorityö yhteistyössä Kotokartanosäätiön kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimen seniorityön toiminnanohjaaja Tiina Leiskamoon tai vilkaise netistä tai facebookista (facebook.com/RakasSenioriRiksu).