Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Lasten kulttuurilauantait alkavat Riihimäellä

16.3.2022 Tiedotteet Koe ja näe Asu ja rakenna Elä ja voi hyvin Opi ja kasvata Kulttuuri Tapahtumat

Lasten kulttuurilauantait tarjoavat laadukkaita lapsille ja perheille suunnattuja työpajoja, teatteriesityksiä, museovierailuja ja muita kulttuuritapahtumia joka kuukausi maaliskuusta 2022 alkaen.

Lasten kulttuurilauantait järjestetään yhdessä paikallisten lapsiystävällisten kulttuurikohteiden ja Riihimäen kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden kanssa.

Tapahtumasarjan aloittaa lauantaina 19. maaliskuuta lastennäytelmä Viiru ja Pesonen Riihimäen Teatterissa.  Huhtikuussa on vuorossa Saapasjalkakissa Riihimäen Nuorisoteatterissa. Tapahtumatarjonta on pääosin maksutonta lapsille. Maksullisten esitysten lippuhinnat on pyritty pitämään kohtuullisina. Kaupungin sosiaalipalveluiden sekä seurakunnan diakoniatyön asiakkaana voit hankkia maksuttomia lippuja Kaikukortilla.

Riihimäellä tapahtuu lastenkulttuurin osalta paljon muutakin kevään aikana. Pääsiäinen valloittaa kaupungin kahden vuoden tauon jälkeen tarjoillen lapsille ja lapsiperheille työpajoja, esityksiä ja eläinaiheista koettavaa ja nähtävää. Huhtikuussa on tarjolla myös ainutlaatuista vauvateatteria Riihimäen Teatterissa. Toukokuussa kaupunki täyttyy viikonlopun ajan iloisista lasten ja nuorten esityksistä, kun Spotti – lasten ja nuorten teatteripäivät saapuvat jälleen Riihimäelle.

Löydät lisätietoa kulttuurilauantaiden ohjelmasta löydät täältä.