Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kaikukortin käyttäjäkysely

4.10.2022 Tiedotteet Koe ja näe Kaikukortti

Riihimäen kaupunki kerää kokemuksia Kaikukortin käyttäjiltä 3.–17.10.2022 avoinna olevalla kyselyllä. Kyselyllä kerätään tietoa siitä, miten käyttökelpoisena välineenä Kaikukortti nähdään ja mikä merkitys Kaikukortilla on sen käyttäjän arkeen.

”Kyselyn tuloksena saadut vastaukset ja palaute ovat ensiarvoisen tärkeitä toiminnan kehittämisen kannalta, joten toivomme mahdollisimman monen Kaikukortin käyttäjän vastaavan kyselyyn”, kulttuurituottaja Lyti Aaltonen sanoo.

Kaikukorttia on kokeiltu Kanta-Hämeessä vuosina 2021–2022. Riihimäen kaupunki on ollut mukana kokeilussa. Vuoden 2023 alusta kortti on tarkoitus ottaa pysyvään käyttöön.

Kaikukortti on maksuton henkilökohtainen kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, teatteriin tai konsertteihin. Sillä voi saada myös maksuttomia kansalaisopiston kurssipaikkoja, ja kortilla pääsee maksutta Riihimäen uimalaan.

Kortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten, ikä-ihmisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Kaikukortti myönnetään kaupungin sosiaalipalveluiden ja diakonian asiakkaille ja sen saamisen edellytyksenä on asiakkaan tiukka taloudellinen tilanne.

Vastaa kyselyyn

Kaikukortti Riihimäen seudulla