Näkymä Riihimäen Äkkijyrkän taloista

Hyvinvoinnin hyväksi

Sosiaalipalvelujen tehtävänä on huolehtia riihimäkeläisten sosiaalisen hyvinvoinnin ja sosiaalisen turvallisuuden ylläpitämisestä sekä toimeentulon toteutumisesta. Sen tarkoituksena on parantaa kuntalaisten edellytyksiä omaan elämänhallintaan sekä lisätä valmiuksia itsenäiseen suoriutumiseen.

Turvasähköpostin lähettäminen

Suosittelemme, että henkilötietoja tai arkaluonteisia asiakastietoja ei lähetetä suojaamattomassa sähköpostissa.

Lue ohjeet turvapostin lähettämiseen.

Huoli-ilmoitus

Voit tehdä huoli-ilmoituksen sähköisenä tästä linkistä.

Sosiaali- ja terveyslautakunnan yhdistyksille myöntämät avustukset

Sosiaali- ja terveyslautakunnan yhdistyksille myöntämät avustukset ovat haettavissa 29.3.-30.4.2021 klo 14.30 saakka. Ensisijaisesti hakemukset tulee toimittaa Avustusverkko.fi–palvelun kautta sähköisesti. Paperiset hakemukset toimitetaan osoitteeseen Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, PL 125, 11101 Riihimäki. Tarvittaessa vahvistettu tilinpäätös ja toimintakertomus voidaan toimittaa jälkikäteen 14.5.2021 klo 14.30 mennessä Avustusverkko-järjestelmään tai sosiaali- ja terveystoimialan kirjaamoon sähköpostitse sote.hallinto@riihimaki.fi 14.5.2021 mennessä.

Toiminta-avustushakemus sosiaali- ja terveyslautakunnalle 2021

Toiminta-avustushakemus sosiaali- ja terveyslautakunnalle 2021

Toiminta-avustusten myöntämisperiaatteet 2021

Lisätietoja p. 050 500 1972 tai 050 454 9350

Sosiaalipalveluiden sähköinen ajanvaraus

Voit varata ajan haluamaasi palveluun sähköisestä ajanvarauskalenterista ja tarvittaessa perua varaamasi ajan. Sähköinen ajanvaraus koskee seuraavia palveluja: lasten, nuorten ja perheiden palvelut: palveluohjaus ja psykologin puhelinneuvonta, lastensuojelun sosiaalityö, aikuissosiaalityö sekä vanhusten palveluneuvonta. Lue lisää >>

Ajanvaraus aikuisten palveluihin
Ajanvaraus lapsiperheiden palveluihin

Oma Häme – meitä varten

Oma Häme valmistelee Kanta-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja maakuntahallinnon uudistusta.

Tavoitteena on järjestää sote-palvelut nykyistä tehokkaammin ja laadukkaammin sekä yksinkertaistaa julkista aluehallintoa vuoden 2019 alusta.

Lue lisää aiheesta.