Riihimäen kaupungin avoimet työpaikat

Riihimäen kaupunki ilmoittaa kaikki avoimet työpaikat verkkosivullaan. Avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan myös Työ- ja elinkeinotoimiston te-palvelut.fi-sivustolla sekä käytössämme olevan sähköisen rekrytointijärjestelmän Kuntarekryn sivuilla.

Lehti-ilmoituksia on nähtävissä Aamupostissa parillisten viikkojen sunnuntaina sekä tietyissä rekrytoinneissa myös eri ammattilehdissä.

Kuinka haen työpaikkaa?

Avoimet työpaikat ovat nähtävissä kaupungin rekrytointijärjestelmässä kuntarekry.fi Riihimäki-sivulla. Sieltä pääset jättämään hakemuksen suoraan haluamaasi työpaikkaan.

Järjestelmä kuittaa automaattisesti hakemuksen onnistuneen lähettämisen tietokoneesi näytölle. Jos käytössäsi ei ole sähköisen hakemuksen jättämiseen tarvittavaa nettiyhteyttä, voit aina jättää hakemuksen myös paperisena postittamalla sen hakuilmoituksessa mainittuun osoitteeseen tai tuomalla paikan päälle.

Virkaan vai toimeen sekä palkkauksen määräytyminen

Kunta-alan palkat määritellään erilaisissa käytössä olevissa työehtosopimuksissa. Sopimukset vaihtelevat eri tehtävien mukaan. Kokonaispalkkaus määräytyy tehtäväkohtaisesta palkasta, palveluaikaan sidotusta työkokemuslisästä, henkilökohtaisen työsuorituksen arviointiin perustuvasta lisästä sekä mahdollisista työaikakorvauksista.

Yksityissektorin työpaikoista poiketen kunnilla avoimet tehtävät ovat joko virkoja tai toimia. Virat ovat sellaisia työtehtäviä, joihin kuuluu suoranaista julkisen vallan käyttöä ja viranomaistehtävien hoitoa. Muut kaupungin tehtävät ovat toimia. Käytännössä virkojen ja toimien välillä ei ole suurta eroa.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 5 Ei 13 Kyllä 5 Ei 13