Würth

Riihimäki markkina-alueena

Riihimäellä yrityksesi on keskellä kasvavaa Etelä-Suomea. Riihimäki on dynaaminen ja kasvava, noin 29 000 asukkaan kaupunki ja seutukunnan keskus. Riihimäkeen pääasiallisena asiointipaikkana turvautuvia on noin 50 000. Koko talousalueen koko on yli 90 000 asukasta.

Riihimäen houkuttelevuus perustuu useaan asiaan. Kaupungin läpi kulkee sekä moottoritie että päärata. Erinomaisia yhteyksiä pääkaupunkiseudulle kuvaa muun muassa se, että Riihimäeltä Helsinkiin on arkipäivisin noin 70 junavuoroa ja 17 linja-autoliikenteen pikavuoroa. Matka henkilöautolla taittuu moottoriteitse alle tunnissa. Turku-Forssa-Riihimäki-Lahti-Lappeenranta -poikittaisliikenteen väylä takaa myös hyvät poikittaisyhteydet.

Kotimaan logistiikkapalveluiden loogisin sijaintipaikka on Riihimäki, lähellä maan väestön painopistettä. Lisäksi pääkaupunkiseudun läheisyys takaa työntekijöiden hyvän saatavuuden.

Suuria ja pieniä yrityksiä

Menestyvä yritystoiminta vetää puoleensa uutta. Riihimäellä toimii suuria ja kansainvälisestikin tunnettuja huippuyrityksiä kuten esimerkiksi Würth Oy, Valio Oy, Oy Aga Ab, Reka Kaapeli Oy, Fortum Waste Solutions, Sako Oy, Kumera Oy, NRC Group Finland Oy, RTV-yhtymä, Millog Oy, CGI, VR-Yhtymä ja Taloon.com.

Kaupungissa on myös lukuisa joukko pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Pendelöintiä pääkaupunkiseudulle

Useita tuhansia työssäkäyviä pendelöi jatkuvasti Riihimäeltä muualle töihin. Nämä ovat työvoimareserviä Riihimäellä toimiville yrityksille: pendelöijien joukosta löytyy hakijoita Riihimäellä avautuviin uusiin työpaikkoihin.

Kaupungin ja yritysten tiivis yhteistyö Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hyria Koulutuksen kanssa pitää oppilaitokset ajan hermolla työvoimatarpeista. Mainituista paikkakunnalla toimivista oppilaitoksista valmistuu muun muassa mediatekniikan, tietoliikennetekniikan, kone- ja tuotantotekniikan, tuotekehityksen, ravitsemisalan, kaupan ja hallinnon alan ammattilaisia.

Riihimäki on oikea valinta yrityksille, jotka arvostavat markkinoiden läheisyyttä, koulutetun työvoiman saatavuutta ja hyviä liikenneyhteyksiä.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 1 Kyllä 1 Ei 1