Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Edessä joulupukki seisoo lavalla ja taustalla tonttuja.

Riihimäen joulutapahtuma

Riihimäen joulu alkaa lauantaina 25. marraskuuta, jolloin joulun ihana tunnelma täyttää kaupungin. Päivän aikana on lukuisia mahdollisuuksia nauttia joulun tunnelmasta.

Saman päivän aikana järjestetään Granitin aukiolla ja kauppakeskus Majakassa perinteiset Saksalaiset joulumarkkinat sekä osallistuvassa budjetoinnissa rahoitusta saanut lähimarkkinat kello 10 – 15.

Paljon kaivatun perinteisen joulukulkueen järjestää Play team -80.  Joulukulkue lähtee Riihimäen vanhalta torilta kello 11.30. ja kulkee sieltä Hämeenkatua pitkin Riihimäen kirjaston pihalle kello 12. alkavaan koko perheen joulutapahtumaan. Kulkueeseen toivotaan runsasta osallistujamäärää ja ilmoittautua mukaan voi vielä 24.11. saakka.

Riihimäen kirjaston pihan tunnelmallisesta koko perheen joulutapahtumasta voi nauttia kello 12–15 välisenä aikana, jolloin paikalla on mm. joulupukki tonttuineen, ponikärryjajelua sekä joulukorttien askartelupiste.

Kirjaston pihalta löytyy lisäksi joulupukin postipiste, jossa voi käydä leimaamassa joulukortin. Sadalle ensimmäiselle on tarjolla myös postimerkki kortin lähetystä varten. Pihalla voi nauttia Oma Säästöpankki Oyj ja Rengon Säästöpankkisäätiön tarjoamaa joulupuuroa. Puuroa on tarjolla tuhat annosta.

Kello 13–14 pihalla on myös Openmic, johon voi kaikki halukkaat osallistua esittämällä jouluisia esityksiä ja terveisiä. Kirjaston sisällä joulumuori lukee tarinoita ja itselleen tarpeettomiksi jääneet joulukoristeet voi käydä vaihtamassa joulukoristeiden kierrätyspisteellä.

Tämän vuoden joulunavaus Granitin aukiolla ja kirjaston pihassa tuotetaan yhteistyössä Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistyksen, Riihimäen kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen ja Riihimäen Messujen / Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n yhteistyönä.

Riihimäen marraskuinen lauantai sisältää runsaasti jouluista ohjelmaa, jolloin kannattaa olla liikkeellä koko päivä!

Tästä linkistä pääset tutustumaan Saksalaisten -ja lähimarkkinoiden tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätietoja:

Saksalaiset joulumarkkinat:

Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi, 050 516 4004

Ninni Manninen, messujohtaja, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, ninni.manninen@riihimaenmessut.fi, 050 362 6051

Mukaan Saksalaisille joulumarkkinoille.

Joulukulkue:

Petri Mattila, Play team-80, petri.mattila1971@gmail.com, 0405018377

 

Yhteystiedot