Hyppää sisältöön
Kuvassa joulupukki lavan etuosassa ja takana lapsista muodostuva tonttukuoro.

Riihimäen joulutapahtuma

Kaupungin joulutapahtumassa 25.11.2022 klo 18-20 Vanhalla torilla nähdään ihania esityksiä ja paikalla on myös joulupukki tonttuineen. Kannattaa ottaa liukurit mukaan, sillä luvassa on myös pulkkamäki. Lisäksi poniratsastusta ja kojumyyntiä sekä jouluista tuoksua ja musiikkia.  Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin!

Vielä ehdit mukaan! Haemme tapahtumaan esiintyjiä sekä lasten ja nuorten parissa toimivia tahoja myymään tuotteitaan torille. Tule tekemään varainhankintaa luokan, seuran tai yhdistyksesi hyväksi. Ilmoittaudu 13.11. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lyti.aaltonen@riihimaki.fi.

Ohjelma

 • Joulutapahtuman juliste

  Joulutapahtuman lavaohjelma alkaa klo 18 Maantien Ritareiden joululauluilla. Tämän jälkeen lauletaan yhdessä joulupukki ja tontut mukaan iloiseen iltaan. Pukilla on kuulemma koko ilta aikaa jutella lasten kanssa. Pariin tuntiin mahtuu vielä tiernapojat -esitys, jouluisia sävelmiä ja suloinen tanssiesitys. Hyvän joulun julistuksen meille lukee tänä vuonna vuoden 2022 kulttuuritunnustus palkinnon saanut Reijo Kurkela. Lopuksi vielä joulutanssit, säestäjinä Jari Kokkinen ja Seppo Lankinen.

  Ohjelma:
  Klo 18 Tervetuloa!
  Klo 18.05 Maantien Ritarit jouluisilla lauluillaan
  Klo 18.20 Tuleeko joulupukki!
  Klo 18.30 Musiikkiopiston tiernapojat
  Klo 18.45 Tanssikoulu Dance&Joyn lasten koulutusryhmä Kids esittää iloisen joulutanssin
  Klo 19. Hyvän joulun julistus,
  Kulttuurin tunnustuspalkinnon saanut Reijo Kurkela

  Yhteislaulua ja Lopputanssit
  Torimyyjiä, Poro-ponit, pulkkamäki, Elävä seimi, riisipuuroa, joulupukki ja tontut.
  Joulutapahtuma vanhalla torilla klo 18-20

  Tapahtuman juontaa Seppo Lankinen.

  Illan aikana pääsee myös testaamaan torille tuotua lumikasaa, joten otathan liukurin ja pulkan mukaan. Poro-ponit Manu ja Vertti kyyditsevät lapsia klo 18-20.

  Joulutori klo 12-20

  Torikauppiaat tuotteineen saapuvat vanhalle torille perjantaina. Tuotteita voi ostaa klo 12-20. Myynnissä mm. koreja, mattoja, leivonnaisia ja muita torituotteita.

  Lämpimästi tervetuloa koko perheen joulutapahtumaan!

   

Yhteystiedot