Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Ilmoita lasten ja nuorten harrastustoimintaa nettisivuille

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa edustamasi seuran, järjestön tai yhdistyksen järjestämää harrastustoimintaa, joka on suunnattu lapsille ja nuorille.

Ilmoita järjestön nettisivuosoite. Tämä tulee näkyviin kaupungin nettisivuille.
Mitä harrastusta tai lajia/lajeja seurassanne tai järjestössänne voi harrastaa? Kuvaile lyhyesti myös, järjestetäänkö toimintaa aloittelijoille ja/tai tavoitteellisesti harrastaville. Huom. kaupungilla on oikeus tarvittaessa muokata tai tiivistää tekstiä, jotta se soveltuu sivuille.
Erityisestä tuesta harrastuksessa voivat hyötyä esimerkiksi lapset ja nuoret, joilla on fyysisiä vammoja tai toiminnanrajoitteita, erityisominaisuuksia kyvyssä ymmärtää kirjallisia tai sanallisia ohjeita tai neuropsykiatrisia erityispiirteitä. Kuvaile, minkälaista toimintaa järjestetään erityistä tukea tarvitseville. Toiminta voi olla esimerkiksi oma ryhmä erityistä tukea tarvitseville tai järjestön valmiudet huomioida harrastajien erityistarpeet sisällöissä.
Yhteyshenkilön nimi(Pakollinen)
Ilmoita seuran tai järjestön yhteyshenkilön tiedot, jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä. Tiedot eivät tule näkyviin nettisivuille.
Sähköposti ei tule näkyviin nettisivuille
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.