Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Fiksun työllistäjän Riksu -hanke on päättynyt mutta toiminta jatkuu samanmuotoisena työllisyyspalveluissa.

Tarvitsetko uutta työvoimaa mutta haluaisit säästää rekrytointiasioissasi aikaa ja rahaa? Riihimäen kaupungin työllisyyspalvelut on uudenlainen rekrytointikumppanisi, jonka kanssa voit tosiaan säästää aikaa ja rahaa. Strategisena tavoitteenamme on vahvistaa alueen ja yritysten elinvoimaa ja siksi rekrytointipalvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia. Voit itse keskittyä liiketoimintaasi ja me huolehdimme tarpeisiisi sopivan osaajan.

  • Rekrytointipäätös on iso asia joka voi palkkakustannusten pelossa jäädä tekemättä, vaikka tarve uudelle osaajalle olisi olemassa. Yrittäjällä voi kuitenkin olla mahdollisuus saada tukea rekrytoitavan henkilön palkkakustannuksiin, joten asiaa kannattaa selvittää. Keskustelu kanssamme ei sido sinua mihinkään ja päätöksen rekrytoitavasta henkilöstä teet aina sinä itse.

  • Lähtökohtamme ovat samat kuin muillakin rekrytointipalveluita tarjoavilla toimijoilla – toimimme asiakaslähtöisesti ja sinä yrittäjänä kerrot millaiselle osaajalle on tilaus. Me kartoitamme sopivia ehdokkaita ja esittelemme yrittäjälle hänen toiveisiinsa sopivat ehdokkaat. Strategisena tavoitteenamme on vahvistaa Riihimäen alueen ja yritysten elinvoimaa, joten kauttamme tavoitat parhaiten erityisesti riihimäkeläiset osaajat.

  • Kaikki yrittäjät eivät välttämättä ole kokeneita rekrytoijia ja haastattelijoita, elleivät varsinaisesti tee sitä työkseen. Moni tekee ensimmäistä kertaa päätöksen palkata riveihinsä uusi osaaja ja tarvitsee siinä kohtaa tukea haastattelutilanteiden hoitamiseen. Meidän kanssa voit sopia siitä miten haastattelutilanne hoidetaan ja millaisen roolin haluat päätöksentekijänä ottaa. Mikäli yrityksesi tiloissa ei ole sopivaa huonetta rauhallisen haastatteluhetken hoitamiseen, voidaan haastattelut järjestää myös meidän tiloissamme.

  • Automme perävalot eivät siinäkään kohtaa vilahda horisontissa, kun olet tehnyt päätöksesi valittavasta henkilöstä ja sattuisit tarvitsemaan apua. Meillä on hyvät verkostot ja tiedämme mistä erilaisiin kysymyksiin saa vastauksen, mikäli emme itse voi suoraan auttaa.

Miten tästä eteenpäin?

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, niin selvitetään rekrytointitarpeesi ja laitetaan rattaat pyörimään!

Täytä yhteydenottolomake
Siirtyy ulkoiselle sivustolle