Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Yleisötilaisuuksia saa taas järjestää ulkona, 50 hengen lohkoista huolehdittava

4.6.2021 Tiedotteet

Riihimäen kaupunki on päättänyt koronapandemiasta johtuvien kokoontumisrajoitusten osittaisesta lieventämisestä.

5.6. alkaen ulkotiloissa voidaan valtioneuvoston ohjeen mukaisesti järjestää yleisötilaisuuksia alueellisesti rajatuissa 50 hengen lohkoissa, kun järjestelyissä noudatetaan OKM:n ja THL:n 31.5. päivitettyä ohjeistusta.

Maakunnallisten suositusten mukaisesti sekä aikuisten ulkotiloissa tapahtuva ryhmäharrastustoiminta että lasten ja nuorten turnaus- ja pelimatkat maakuntarajojen yli ovat jälleen mahdollisia 15.6. alkaen.

Alakoululaisille päivätoimintaa pienissä ryhmissä

Riihimäen kaupunki ei järjestä tänä kesänä lasten ja nuorten kesäleiritoimintaa. 3.-6.-luokkalaisten päiväleirit on jo aiemmin päätetty muuttaa pajatyyppisiksi päivätoiminnoiksi koulujen kahdella ensimmäisellä kesälomaviikolla.

”Päivää kohti on kaksi parin tunnin ryhmää, joihin otetaan korkeintaan 10 lasta, ja ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä”, nuorisopalvelupäällikkö Marko Laitinen kertoo.

Maakunnallinen pandemiaryhmä on todennut, että Kanta-Häme jatkaa edelleen epidemian leviämisvaiheessa. Kaikissa tilaisuuksissa ja harrastuksissa on edelleen syytä pitää mahdollisuuksien mukaan kiinni hyvästä hygieniasta, kasvomaskien käytöstä ja turvaväleistä.

Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Jere Penttilä, puh. 050 432 7600