Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Varhaiskasvatuksen paikat elokuussa 2021 alkavalle toimintakaudelle haettavissa

5.3.2021 Tiedotteet

Varhaiskasvatuksen paikat 1.8.2021 alkavalle toimintakaudelle ovat haettavana 31.3.2021 mennessä. Hakemus tehdään Riihimäen kaupungin verkkosivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Mikäli sähköisen lomakkeen käyttö ei ole mahdollista, voi hakemuksen tehdä tulostettavalle lomakkeelle, joka palautetaan varhaiskasvatustoimistoon, Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki.

Perheiden, joiden lapsilla ei ole säännöllistä kokopäiväisen varhaiskasvatuksen tarvetta, toivotaan ensisijaisesti hakeutuvan avoimen varhaiskasvatuksen piiriin. Junailijankadun päiväkodissa on kerhotoimintaa 3–5-vuotiaille lapsille. Kerhot ovat maksullisia. Junailijankadun päiväkodissa toimii myös maksuton avoin päiväkoti.

Varhaiskasvatuspaikkoja ja kerhopaikkoja voi hakea ympäri vuoden tarpeen mukaan. Paikkaa tulee hakea neljä kuukautta ennen toivottua aloitusaikaa. Mikäli varhaiskasvatusta tarvitaan huoltajien työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta johtuvasta syystä, tulee sitä hakea viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan.

Uusien hakijoiden tulee toimittaa mahdollisesta erityisvarhaiskasvatuksen tarpeesta erillinen lausunto.