Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Tule kuulemaan nuorista ja päihteistä

27.10.2022 Tiedotteet Opi ja kasvata Elä ja voi hyvin Nuorisopalvelut Perusopetus

Riihimäen lukion auditoriossa järjestetään seudullinen päihdeilta 8. marraskuuta klo 17–19. Lasten ja nuorten vanhemmille suunnatussa illassa puhuu muun muassa jääkiekkolegenda, päihdeohjaaja Marko Jantunen. Illan tarkoituksena on herättää ajatuksia ja keskustelua nuorten päihteidenkäytöstä.

Tapahtuma on osa ehkäisevän päihdetyön viikkoa.

Päihdeillan ohjelma:

Kello 17 Tervetuloa ja alkusanat

Kello 17.05 Nuorisopalveluiden puheenvuoro

Kello 17.15 Nuortentalo Nuppi: Ehkäisevä päihdetyö

Klo 17.30 Marko Jantunen (Asiakkuuspäällikkö ja 12 askeleen päihdeohjaaja, Avominne klinikat) ja Avominnen Riihimäen toimipisteen vastaava (päihde- ja peliriippuvuus, läheishoito) Tuula Kiiskinen: Päihteet ja vanhemmuus

Klo 18.45 Vapaa keskustelu

Klo 19 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus striimataan Lopen Kuntalaan (Holvitie 4, Loppi), Hikiän nuoppariin (Hikiäntie 280, Hikiä), Hausjärven kunnanviraston valtuustosaliin (Keskustie 2–4, Oitti) ja Riihimäen Ohjaamoon (Uudenmaankatu 1, Monari, Riihimäki).

Päihdeillan järjestävät Riihimäen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut, nuorisopalvelut ja sivistyspalvelut, Riihimäen seudun Ohjaamo, Hausjärven ja Lopen kunnat sekä Avominne klinikka.

Ehkäisevän päihdetyön viikon aikana Marko Jantunen kiertää luennoimassa koululaisille ja opiskelijoille Riihimäen yläkouluissa ja lukiossa.