Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Tarjouspyyntö uimahallin kahvilan vuokraamisesta

21.4.2021 Tiedotteet

Riihimäen kaupungin teknisen palvelukeskuksen toimialueen tilakeskus tarjoaa vuokrattavaksi Riihimäen uimahallin kahvilan tilat elokuusta 2021 alkaen.

Uimahallissa vierailee vuosittain noin 125 – 130 000 kävijää. Uimalassa toimii myös kuntosali ja kesäisin maauimala. Uimalan naapurissa sijaitsevat urheilupuiston liikunta- ja pallokentät.

Uimahalli on avoinna maanantaisin ja keskiviikosta perjantaihin klo 06-20, tiistaisin klo 13-20 ja viikonloppuisin klo 10-17. Aukioloajoista on aina neuvoteltava vuokranantajan kanssa. Kahvila sijaitsee uimahallin pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä ja sinne on esteetön kulku.

Uimahallin peruskorjausta suunnitellaan ja se on tarkoitus aloittaa syksyllä 2022. Uimahalli ja kahvila ovat kiinni peruskorjauksen ajan (arvio vuoden 2023 loppuun asti). Kahvilan tilojen vuokraus kilpailutetaan peruskorjauksen jälkeen uudelleen.

Kahvilan pinta-ala on noin 130 m² sisältäen keittiön, tarjoilu-, varasto- ja sosiaalitilat (ks. liite).

Kahvion pohjakuva (pdf)

Kaupunki antaa vuokralaisen käyttöön olemassa olevat kahvion ja keittiön kalusteet, laitteet ja koneet (ks. liite). Yrittäjä vastaa näiden ylläpidosta, huollosta, korjauksista ja uusimisesta oman tarpeensa mukaisesti. Muulta osin yrittäjä vastaa kustannuksellaan kahvion kalusteiden, laitteiden ja koneiden hankinnasta ja uusimisesta.

Uimalan kahvion koneet ja kalusteet (pdf)

Vuokralainen vastaa tarvittavista astioista, ruoanvalmistusvälineistä- sekä -koneista ja -laitteista, kassajärjestelmästä, puhtaanapidosta, sähkönkulutuksesta, veden ja jäteveden sekä jätehuollon kulutusmaksuista ja liiketoiminnan pidossa tarvittavista viranomais- yms. luvista. Kumpikin osapuoli vastaa oman omaisuutensa vakuuttamisesta.

Uimahallin kahvilan vuokraus alkaa 1.8.2021 (uimahalli aukeaa 10.8, mikäli korona sallii) tai erikseen sovittavana ajankohtana. Sopimus kahvilan vuokrauksesta tehdään määräajaksi kestämään uimahallin peruskorjauksen aloittamiseen asti. Korjaustyöt alkavat syksyllä 2022 (tarkempi ajankohta määritetään myöhemmin). Vuokralaisen tulee jättää kaupungille vuokrasopimuksen yhteydessä 2 kuukauden vuokratakuu.

Tarjouksessa pyydämme ilmoittamaan kuukausivuokran ilman arvonlisäveroa (alv lisätään vuokraan).
Lisäksi pyydämme ilmoittamaan mitä palveluja ja tuotteita yrittäjä tarjoaa sekä lyhyttä kuvausta harjoitettavasta liike- ja toimintakonseptista. Edellytämme aiempaa kahvila-/ravintolayrittäjyyskokemusta.

Tarjouksen liitteenä tulee olla todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista sekä vakuutusyhtiön todistus lakisääteisten vakuutusmaksujen suorittamisesta, mikäli yritystoimintaa on ollut aiemmin. Todistukset eivät saa olla 2 kuukautta vanhempia tarjouksen jättöpäivästä laskettuna. Tarjouksessa tulee olla tarjouksen jättäjän yhteystiedot puhelinnumeroineen.

Tarjousvertailu ja valinta tehdään tarjouksessa esitettyjen vuokran, palvelun ja tuotteiden sekä liike- ja toimintakonseptin perusteella. Kaupunki pidättää itsellään oikeuden vapaasti hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Kirjallinen vuokratarjous tulee jättää suljetussa kirjekuoressa ke 12.5.2021 klo 10:00 mennessä osoitteeseen Riihimäen kaupunki, tilakeskus, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Kuoren päälle tunnus ”Uimahallin kahvila”.

Kohteen esittely: Koronatilanteen johdosta järjestämme vain yksityisnäyttöjä. Tarjouksen antajaa pyydetään sopimaan näytöistä isännöitsijän kanssa.

Mahdolliset kahvilayrittäjän haastattelut järjestetään ke 19.5.2021 klo 15-17. Haastatteluun pääsystä ilmoitetaan tarjoajalle puhelimitse maanantain 17.5.2021 aikana.