Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Sivistyksen ja osaamisen lautakunta hyväksyi Lasten ja nuorten taloa koskevan päätösehdotuksen

11.11.2021 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Asu ja rakenna Vaikuta ja tutustu Hankkeet Kaavoitus Lap­siys­tä­väl­li­nen kun­ta Nuorisopalvelut

Sivistyksen ja osaamisen lautakunta hyväksyi yksimielisesti Lasten ja nuorten taloa koskevan päätösehdotuksen pienin muutoksin. Lautakunta päätti esittää lausuntonaan vaihtoehdon yksi hyväksymistä – Lasten ja nuorten talon laajaa toteutusta ja sijaintia radanvarressa. Lautakunta edellyttää, että kansalaisopiston rakennuksessa, osoitteessa Puistikko 5, toiminnot jatkuvat nykyisissä tiloissa. Näiden toimintojen jatkumisen ehtona kuitenkin on tilojen muuttaminen esteettömiksi kaikille kaupunkilaisille. Nuorisopalveluiden osalta sivistyksen ja osaamisen lautakanta ei halunnut ottaa kantaa ennen kuin on kuultu nuoria. Sivistyksen ja osaamisen lautakunta kokoontui 10.11.2021.

Lasten ja nuorten talon hanketta käsiteltiin kaupunginhallituksessa 1.11.2021. Tuolloin kaupunginhallitus päätti laittaa Lasten ja nuorten talon hankkeen lausuntokierrokselle sivistyksen ja osaamisen lautakunnalle, elinvoimalautakunnalle sekä tekniselle lautakunnalle. Lopullisen päätöksen hankkeesta tekee kaupunginhallitus.