Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Seniorimessut järjestetään lokakuussa Riihimäen Matkakeskuksessa

8.9.2022 Tiedotteet Elä ja voi hyvin

Ikääntynyt nainen katsoo kameraan aurinkolasit silmillään.

Riihimäellä järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen ikääntyville suunnatut messut. Jo useiden vuosien ajan järjestetyt Ikääntyvien messut uudistuvat ja jatkossa messut kantavat nimeä Seniorimessut. Samassa yhteydessä vaihtuu myös paikka. Seniorimessut järjestetään Vanhustenviikolla keskiviikkona 5.10. klo 13–16 Riihimäen Matkakeskuksessa.

Seniorimessujen teema on tänä vuonna ”Yhdessä luontoon – joka iän oikeus”. Saman teeman ympärillä vietetään valtakunnallista Vanhustenviikkoa. Messuilla on tarjolla tietoa muun muassa palveluista, terveydestä, hyvinvoinnista, apuvälineistä ja harrastusmahdollisuuksista. Näytteilleasettajina toimivat senioreiden parissa toimivat yhdistykset, järjestöt ja yritykset. Mukana ovat myös seurakunta, vanhusneuvosto sekä kaupungin ja terveyskeskuksen palvelut. Vuosi sitten Matkakeskukseen avattu Riksula toimii Seniorimessujen sydämenä.

”Seniorimessuille ovat tervetulleita kaikki seniorit tai seniori-ikää lähestyvät sekä heidän läheisensä. Tapahtuma on suunnattu myös senioreiden parissa työskenteleville. He ovat myös lämpimästi tervetulleita, kuten kaikki muutkin, joita aihe kiinnostaa”, kaupungin vapaaehtoistyön toiminnanohjaaja Reija Lumivuokko sanoo.

Seniorimessujen järjestämisestä vastaa messutoimikunta, johon kuuluvat Kotokartanosäätiö, Riihimäen kaupunki, kansalaisopisto ja terveyskeskus sekä Vanhusneuvosto.

Lisätiedot:

Reija Lumivuokko, toiminnanohjaaja, vapaaehtoistyö, Riihimäen kaupunki, 040 647 7112

Laura Järvelä, toiminnanjohtaja, Kotokartanosäätiö, 050 512 2755