Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Savottatien ja vesihuollon rakentaminen Parooninmäkeen

21.4.2022 Tiedotteet Asu ja rakenna Liikenne ja kadut

Savottatie on Parooninmäkeen rakentuva uusi katu, joka tulee sijoittumaan Metsurinkadun ja Tukkitien eteläpuolelle. Savottatien rakentaminen mahdollistaa 25 pientalotontin rakentamisen Savottatien varteen. Toukokuun alussa alkavassa rakennusurakassa toteutetaan Savottatien uuden kadun lisäksi vesihuoltoa, joka ulottuu myös Metsurinkadun ja Tukkitien alueelle. Rakentaminen kestää kokonaisuutena kesään 2023.

 

Työt sisältävät jonkin verran louhintaa ainakin vesihuollon osalta. Urakoitsija teettää tarvittavat kiinteistökatselmukset tehdyn riskiarvioinnin perusteella vaikutusalueen kiinteistöihin ja louhintatyötä seurataan työnaikana esimerkiksi tärinämittareilla.

 

Pääurakoitsijana kohteessa toimii Asfalttikallio Oy ja vastaavana työnjohtajana Lauri Harri. Tilaajan yhteyshenkilönä hankkeen rakennuttamisasioissa toimii kadunrakennustöiden osalta Anniina Aho (2) / Riihimäen kaupunki ja vesihuollon töiden osalta Tommi Virtanen / Riihimäen Vesi. Lisäys 19.5.2022: Kaupungilta myös katupäällikkö Antti Kitinoja on mukana hankkeen toteutuksessa.