Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riksulassa järjestetään ensimmäinen vaikuttajaverkostoilta

24.9.2021 Tiedotteet Elä ja voi hyvin

Matkakeskuksessa toimivassa Riksulassa järjestetään ensimmäinen vaikuttajaverkostoilta 29. syyskuuta kello 17.30–20. Illan aikana sovitaan siitä, kuinka yhdistykset, järjestöt ja yhteisöt voivat käyttää Riksulan tiloja toimintaansa.

“Esimerkiksi yhdistykset voivat käyttää tiloja sekä omaan suljettuun toimintaansa että kaikille tarkoitettuun avoimeen toimintaan. Kumppaneiden kanssa tehdään yhteistyösopimus, jossa sovitaan toiminnan yksityiskohdista”, palveluesimies Janne Yrjölä sanoo.

Vaikuttajaverkostoiltoja järjestetään jatkossa säännöllisesti ja niiden avulla kehitetään sekä suunnitellaan Riksulan toimintaa.

Yhteisöllinen Riksula avattiin 13. syyskuuta. Ensivaiheessa Riksulassa on järjestetty avointa päiväaikaista toimintaa, joka on sisältänyt muun muassa juttutuokioita, askartelua, käsitöitä, pelejä ja toiminnan ideointia.

“Riksulan kaikille avoimet kerhot käynnistyvät lokakuun aikana. Ohjelmakalenteri täydentyy hiljalleen ja lokakuun aikana ohjelmassa on muun muassa tuolijumppaa, perhe-, kässä- ja kulttuurikerhot”, toiminnanohjaaja Alma Ylätalo kertoo.

Riksula on ensivaiheessa avoimena ma–ti klo 9–15 ja to-pe klo 9–15. Lokakuussa aukiolo muuttuu niin, että Riksula on auki maanantaista perjantaihin kello 9–15.

Tilassa järjestetään tällä hetkellä senioripalveluiden, perhekeskuksen ja maahanmuuttajapalveluiden toimintaa.

Avoimet hyvinvointipalvelut, Riksula