Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäki palkitsee urheilijoita

18.5.2022 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Asu ja rakenna Liikunta

Riihimäen kaupunki palkitsee vuoden 2021 urheilijat, taustatoimijan ja Kunnon kuntalaisen. Tekninen lautakunta päätti palkittavista riihimäkeläisistä kokouksessaan 18. toukokuuta.

Vuoden urheilijana palkitaan Riihimäen Cocksin kapteeni Teemu Tamminen.  Hän on ansioitunut käsipallossa muun muassa saavuttamalla useita Suomen mestaruuksia joukkueessaan Riihimäen Cocksissa. Lisäksi Tamminen nousi miesten pääsarjan maalintekijätilaston ykköseksi.

Vuoden nuorena urheilijana palkitaan Riihimäen Kiskoa edustava Vanessa Lindberg. Hän saavutuksiinsa kuuluvat muun muassa korkeushypyn SM-pronssi ja seiväshypyn SM-kulta. Lindberg on myös edustanut Suomea alle 18-vuotiaiden nuorten Suomi–Ruotsi-yleisurheilumaaottelussa.

Vuoden taustatoimijana palkitaan Riihimäen Kiskon Maarit Lindberg, joka on tehnyt pitkän uran yleisurheiluvalmennuksessa ja seuran johtotehtävissä.

Vuoden nuori urheilija ja vuoden taustatoimija palkitaan 500 eurolla. Vuoden urheilija palkitaan tuhannella eurolla.

Kunnon kuntalainen kunniamaininnan saa Tomi Hänninen, joka on Peltosaaren skeittipuiston laajennushankkeen primusmoottori. Hänninen tekee laajaa liikuttamis- ja nuorisotyötä skeittaamisen parissa.