Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäki esittelee strategiaa kaupunkilaisille

13.5.2022 Tiedotteet Vaikuta ja tutustu Hallinto Osallisuus Strategia Visio

Nainen pitää kädessään ilmapalloa ja antaa niistä yhden edessään olevalle lapselle.
Kuva: Jenniina Nummela

Kaupunki järjestää asukkaille kaksi RakasRiksu2035-strategian esittelytilaisuutta. Tilaisuuksista toinen järjestetään sähköisesti (Teams) ja toinen Granitin aukiolla. Tilaisuudet ovat strategiaa koskevilta osin saman sisältöisiä. Granitin aukiolla pidettävässä tilaisuudessa on tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä kahvitarjoilu kahdeksallekymmenelle ensimmäiselle.

”Riihimäen tavoitteena on olla vuoteen 2035 mennessä aurinkokunnan kaunein ja rohkein. Nyt järjestettävät tilaisuudet ovat lähtölaukaus strategian tutuksi ja todeksi tekemiselle. Työhön tarvitaan kaupungin henkilöstön lisäksi myös kaupunkilaisia”, strategia- ja kehittämispäällikkö Katja Törrönen kertoo.

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään Teamsissa keskiviikkona 18.5.2022 klo 17.30–18.30. Tilaisuuteen pääsee osallistumaan oheisesta linkistä.

Granitin aukiolla pidetään tilaisuus tiistaina 24.5.2022 klo 12–13. Tilaisuuden tarkempi ohjelma:

  • Klo 12 Tilaisuus alkaa. Kahvitarjoilu. Onnenpyörä rohkeille. Kerro näkemyksesi strategiasta ja pääset pyörittämään onnenpyörää. Luvassa mukavia palkintoja. Onnenpyörä pyörii koko tilaisuuden ajan. Muusikko Jari Kokkinen soittaa onnellisia ja hauskoja ikivihreitä harmonikalla.
  • Klo 12.10 Etelä-Hämeen tanssiopiston oppilaiden esitys: Harlekiini-nuket. Esitys on osa Riihimäellä tuotettua Coppelius-tanssisatua.
  • Klo 12.15 Kaupungin strategian esittely.
  • Klo 12.45 Etelä-Hämeen tanssiopiston baletin opiskelijoiden esitys: Kauniiden valssi.
  • Klo 12.50 Keskustelua strategiasta.
  • Klo 13 Tilaisuus päättyy.

Kummassakin tilaisuudessa vt. kaupunginjohtaja Petri Hirvonen, sivistysjohtaja Jarkko Niiranen, elinvoimajohtaja Mika Herpiö, kaupungininsinööri Toni Haapakoski ja strategia- ja kehittämispäällikkö Katja Törrönen esittelevät uuden strategian ja sen tavoitteet. Tilaisuuksissa on mahdollisuus keskustella ja esittää kysymyksiä. Tilaisuudet juontaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen.

Riihimäen kaupunginvaltuusto hyväksyi RakasRiksu2035-strategian kokouksessaan 25.4.2022. Uuteen strategiaan voi tutustua kaupungin verkkosivuilla.