Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen varhaiskasvatuksen lyhytaikaisten sijaisten hankinta siirtyy Kuntarekryyn 1.3.2023 lukien

8.2.2023 Tiedotteet Opi ja kasvata Työskentele ja yritä Varhaiskasvatus Koulut Rekrytointi

Opettaja opettaa koulussa alakoululaisia ja oppilas viittaa.
Kuva: Jenniina Nummela

Riihimäen kaupunki hankkii 1.3.2023 lyhytaikaiset sijaiset kaupungin omana toimintana Kuntarekry-järjestelmää hyödyntäen. Tähän saakka varhaiskasvatuksen lyhytaikaisten sijaisten hankinta on tapahtunut ulkoistettuna Sarastia Rekryn kautta. Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet on hoidettu tähänkin saakka omana toimintana Kuntarekryä hyödyntäen eli niiden osalta ei tapahdu muutosta.

Riihimäen kaupungin lyhytaikaiset sijaisuudet eli keikkatyöt ovat kestoltaan pääosin 1–3 päivää. Keikkoja on tarjolla jatkuvasti luokanopettajan ja tuntiopettajan sijaisuuksiin perusopetuksessa sekä varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan ja koulunkäyntiohjaajan sijaisuuksia varhaiskasvatuksessa.

Sijaiseksi hakevilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja koulunkäyntiohjaajan sijaiset voivat kuitenkin olla alle 18-vuotiaita, jos heillä on jo suoritettuna lähihoitajan tutkinto. Kaikilta opettajan sijaisuuksia tekeviltä edellytetään ylioppilastutkintoa tai toisen asteen koulutusta.

Riihimäen kaupungin opetus- ja varhaiskasvatuspalveluiden sijaiseksi voi ilmoittautua Kuntarekryn verkkosivuilla. Työpaikkojen hakukenttään kannattaa kirjoittaa Riihimäen kaupunki. Lyhytaikaiset sijaisuudet löytyvät kirjoittamalla työpaikkailmoitusten hakukenttään Lyhytaikaiset sijaisuudet Riihimäen kaupungilla.

Kaikki hakijat haastatellaan ennen sijaisrekisteriin liittämistä.

Lisätiedot

Lisätietoja Riihimäen kaupungin sijaisrekrytoinnista antaa perjantaisin klo 7.30–14.30 sijaisrekrytoija Teija Airasmaa, rekrytointi@riihimaki.fi tai puhelimitse 050 569 3177.