Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen taidemuseon ja Riihimäen kaupunginmuseon järjestämässä Lasten kulttuurilauantaissa 11.11. esiintyy taikuri Kim Wist!

1.11.2023 Tiedotteet Koe ja näe Lap­siys­tä­väl­li­nen kun­ta Kaupunginmuseo Kulttuuri Taidemuseo

Taikuri Kim Wist
Taikuri Kim Wist

Riihimäen taidemuseon ja Riihimäen kaupunginmuseon yhdessä järjestämässä Lasten kulttuurilauantaissa 11.11.2023 on luvassa taikaa, kun esiintymään saapuu yksi Suomen suosituimmista ja maagisimmista taikureista Kim Wist! Kim Wistin taikashow alkaa Riihimäen taidemuseossa (Temppelikatu 8) klo 14.00 ja sen kesto on noin 35 min. Kim Wist on yksi Suomen kysytyimmistä taikureista, jonka vahvuutena on raudanluja kokemus alalta. Kim Wist on toiminut esiintymisen ja taikuuden ammattilaisena jo vuodesta 1995.

Taikashow ja museokäynti on lapsille (alle 18-vuotiaat) maksuton, muut pääsevät mukaan museon pääsymaksun hinnalla 8 / 4 €. Lasten käytössä on myös taidemuseon ja kaupunginmuseon yhteinen uusittu työpajatila koko päivän ajan.

Riihimäelle myönnettiin Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus toukokuussa 2023. Lapsen oikeuksien sopimuksen mukaisesti jokaisella lapsella on oikeus kulttuurielämyksiin ja itseilmaisuun. Riihimäellä on tarjolla lapsiperheille yhteistä kulttuuritoimintaa kerran kuukaudessa järjestettävissä kulttuurilauantai-tapahtumissa. Lasten kulttuurilauantait tarjoavat laadukkaita lapsille suunnattuja työpajoja, teatteriesityksiä, museovierailuja ja muita kulttuuritapahtumia. Lasten kulttuurilauantait järjestetään yhdessä paikallisten lapsiystävällisten kulttuurikohteiden ja Riihimäen kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden kanssa.