Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen puistokonserttien sarja alkaa perjantaina

30.6.2021 Tiedotteet

Riihimäen Työväenyhdistyksen Soittokunnan puistokonserttien sarja alkaa perjantaina 2. heinäkuuta. Ensimmäisenä konserttipaikkana on Jukka Jalosen puisto ja konsertti alkaa kello 19.

RTS:n puistokonsertit ovat osa Riihimäen osallistuvaa budjetointia. Ulkoilmakonserttien sarja ideoitiin ja riihimäkeläiset äänestivät sen toteutukseen vuoden 2020 osallistuvassa budjetoinnissa. Konserteille on varattu rahaa 4000 euroa.

”Hienoa, että ihmiset äänestivät ulkoilmakonsertit toteutukseen ja on mahtavaa päästä soittamaan taas. Konserttien ohjelmisto koostuu viihdemusiikista”, trumpetisti Lari Toivanen sanoo.

Puistokonserteissa esiintyy RTS:n Combo, johon kuuluu yhdeksän soittajaa: Lari Toivanen, Seppo Blom, Petri Laakkonen, Juhani Paulamäki, Jouni Pennanen, Jorma Sallinen, Suvi Pitkänen, Riitta Majatsalo ja Petja Heiskanen. On mahdollista, että soittokunta esiintyy myöhemmissä puistokonserteissa myös isommalla kokoonpanolla.

Muut konsertit järjestetään 5. ja 15. elokuuta, 5. ja 11. syyskuuta ja 17. lokakuuta. Niiden konserttipaikat päätetään myöhemmin.

”Ulkoilmakonserteilla on säävaraus. Jos sataa, konserttia siirretään. Toivomme siis kaunista säätä, joka ei ole niin tuulinen, että nuotit lentävät ilmaan”, Toivanen kertoo.

Puistokonsertti kestää noin 45 minuuttia