Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen kaupunki osallistuu Omakoti-messuille Vantaalla

23.10.2023 Tiedotteet Asu ja rakenna Messut Asuminen Sisäänheittäjä Tontti

Graafinen sini-, vihreä-, keltainen ilmoitus: Omakoti-messut 27.-29.10.2023. Vantaan Myyrmäki-hallissa. Olemme mukana!

Riihimäen kaupunki osallistuu Vantaalla järjestettäville Omakoti-messuille 27. –29.10.2023. Messuosastolla I14 esitellään Riihimäen kaupunkia, asumisen ja rakentamisen mahdollisuuksia sekä tonttitarjontaa. Osastolla työskentelee niin tonttipalveluiden, rakennusvalvonnan kuin kaupunkisuunnittelun asiantuntijoita. Jokaisena messupäivänä osastolla on myös tavattavissa riihimäkeläinen vapaaehtoinen Sisäänheittäjä, joka kertoo messuvieraille Riihimäestä asuinpaikkana.

Vastustamattoman vartin kaupungin messuosasto

Riihimäen kaupungin messuosastolla halutaan viestiä kompaktissa kaupungissa asumisen helppoutta. Palvelut ja luonto ovat lähellä, lisäksi Riihimäen sijainti suurten kaupunkien läheisyydessä on erinomainen. Kaupunki palvelee hyvin pendelöijiä sekä etätyötä tekeviä. Näitä teemoja on otettu huomioon osaston kuvituksessa, rekvisiitassa sekä esitteissä.

Jokainen Riihimäelle muuttoa harkitseva saa halutessaan avukseen riihimäkeläisen Sisäänheittäjän – ihmisen, joka tutustuttaa kaupunkiin ja esittelee aitoa Riihimäkeä. Näin muuttoa harkitseva löytää helpommin henkeäsalpaavat maisemat, arjen aktiviteetit ja vaikka kaupungin parhaan kahvilan.

”On ollut hienoa huomata, miten innokkaasti vapaaehtoisina Sisäänheittäjinä toimivat paikalliset ovat lähteneet mukaan messutiimiin. Sisäänheittäjien avulla saamme osastollemme mukaan aidon asukkaan näkökulman, mikä tuo varmasti lisäarvoa messuvieraille”, Riihimäen kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen iloitsee.

Omakoti-messuja jo lähes kolme vuosikymmentä

Vantaan Myyrmäki-hallissa järjestettävät Omakoti-messut ovat rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen erikoistapahtuma, jolla on pitkät perinteet. Messuilta löytyy inspiroivia sisustusideoita, mielenkiintoisia tietoiskuja ja asiantuntijoiden puheenvuoroja. Messuilla pääsee myös seuraamaan ammattilaisten työnäytöksiä.

Myös kaupungit ja kunnat ovat aktiivisesti mukana messuilla. Kaupunkien ja kuntien messuosastot on koottu messuhallissa omalle käytävälleen, tonttikortteliin. Vuonna 2023 tapahtuma järjestetään jo 27. kerran. Riihimäen kaupungille tämän vuoden Omakoti-messut ovat ensimmäiset.

Lisätiedot