Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen kaupunki juhlii 60-vuotista kaupunkia 11. syyskuuta

10.6.2021 Tiedotteet

Riihimäen kaupungin 60-vuotisjuhlia vietetään syyskuussa. Juhlallisuudet jouduttiin siirtämään syyskuulta 2020 vuodella koronapandemian vuoksi. Riihimäki muutettiin vuonna 1960 kauppalasta kaupungiksi Suomen kuuden ensimmäisen uusimuotoisen kaupungin joukossa.

Koko perheen kaupunkijuhlaa on tarkoitus viettää Riihimäki-päivän yhteydessä 11. syyskuuta 2021. Perinteisen juhlaohjelman lisäksi päivän aikana paljastetaan kaupungin uusi brändi ja visuaalinen ilme sekä julkaistaan brändistä viestivä elementti, jonka toivotaan elävöittävän keskustaa ja toimivan valokuvien selfie-taustana. Kaupunki tiedottaa juhlapäivän tarkemmasta ohjelmasta myöhemmin. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia.

Juhlan kustannusarvio on 26 000 euroa ja se sisältää tapahtuman tuotannon, esiintyjät, tekniikan, turvallisuuspalvelut ja markkinoinnin. Kaupunginhallitus käsittelee maanantain 14. kesäkuuta kokouksessa sekä 60-vuotisjuhlien että maamerkin määrärahoja. Juhlien tuotannosta vastaa kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut.