Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen kaupunki etsii keskustan elävöittämisideoita – ideoi, kehitä ja kerro ajatuksesi

18.6.2021 Tiedotteet

Riihimäen kaupunki kerää kaupunkilaisilta ideoita siitä, mikä tekee kaupungin keskustasta elävän ja elinvoimaisen. Toive keskustan elävöittämisestä nousi esille viime vuonna asukkaille tehdyissä robottipuheluissa.

”Se oli yksi eniten esille nousseista toiveista. Nyt haluamme toteuttaa kaupunkilaisten toiveen ja haluamme tietää, mitä elävöittäminen konkreettisesti tarkoittaisi”, Riihimäen kaupungin elinvoimajohtaja Mika Herpiö kertoo.

Kaupunkilaiset voivat kirjata omat ajatuksensa ja ideansa sähköiselle Padlet-alustalle. Alustalla on myös valmiita, kaupunkiorganisaation sisältä tulleita ideoita, joita kaupunkilaiset voivat halutessaan peukuttaa tai kehittää entistä paremmiksi. Tarkemmat ohjeet ideoiden tekemiseen ja olemassa olevien ideoiden kannattamiseen löytyvät Padlet-alustalta. Ideat voi myös toimittaa sähköpostilla mika.herpio@riihimaki.fi  Ideoita toivotaan 31.8.2021 mennessä.

”Haluamme kaupunkilaisten arvioivan syntyneitä ideoita ja kertovan meille uusia. Ideat voivat olla luonteeltaan pysyviä tai väliaikaisia, ne voivat olla myös tapahtumia. Kaikki elinvoimaa tuova käy”, Herpiö kannustaa.

Ideoiden keräyksen jälkeen kaupunki jatkaa ideoita työstämistä yhdessä kuntalaisten kanssa. Kaupunki tiedottaa työpajojen jatkosta myöhemmin.

Yksi kaupunkiorganisaation sisältä tullut idea on jo etenemässä toteutukseen: nuorisovaltuutettu Iris Kekki ehdotti keskustaan selfie-vetonaulaa. Kaupunginhallitus myönsi maanantain 14.6.2021 kokouksessaan 4 000 euroa kaupungin uudistuvasta brändistä ja visuaalisesta ilmeestä viestivään elementtiin. Kokonaisuudessaan selfie-taustavana toimivaan elementtiin on varattu rahaa 10 000 euroa.

Lisätiedot:
Elinvoimajohtaja Mika Herpiö, puh. 040 500 3345