Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen kaupungin tapahtumakilpailuun tuli lähes sata ideaa

17.12.2021 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Asu ja rakenna Koe ja näe Opi ja kasvata Asuminen Kulttuuri Osallisuus Tapahtumat Viestintä ja markkinointi

Riihimäen kaupungin tapahtumakilpailuun tuli runsaasti hyviä ideoita. Suosituimpia aiheita olivat liikuntaan ja eri kulttuuritapahtumiin liittyvät ehdotukset.

Kilpailu alkoi 2.11. ja se päättyi 15.12.21. Kilpailussa oli kaksi sarjaa: tapahtumaideat, joka oli avoin sarja kaikille. Ammattimaisille tapahtumatuottajille oli oma kilpailusarjansa.

Tapahtumakilpailun tavoitteena on vahvistaa Riihimäen tunnettuutta sekä lisätä kaupungin veto- ja pitovoimaa.

”Kilpailun avulla halutaan markkinoida Riihimäkeä tapahtumien järjestämispaikkana sekä kehittää Riihimäelle kaupunkilaisia ja vierailijoita kiinnostavia ja innovatiivisia tapahtumia, jotka tuovat myös valtakunnallista näkyvyyttä Riihimäelle”, sanoo Riihimäen kaupungin elinvoimajohtaja Mika Herpiö.

Tapahtumaehdotuksia tuli kilpailuun määräaikaan mennessä kaikkiaan lähes sata.

Ammattimaisessa sarjassa saatiin ilahduttavan erilaisia tapahtumaideoita, ehdotuksia tuli yhteensä 13. Mukana on riihimäkeläisiä tapahtumatuottajia ja muualla toimivia tuotantoyrityksiä. Ideoista suurin osa oli viihteellisiä ja liikuntaan painottuvia tapahtumakokonaisuuksia. Ehdotusten joukossa oli myös ikäihmisille suunnattuja ja kierrätykseen ja ympäristönsuojeluun painottuvia tapahtumia.

Kaikille avoin kilpailusarja keräsi reilut 80 ehdotusta. Suosituimpia aiheita olivat musiikki, kirpputoritapahtumat sekä ruokaan ja liikuntaan liittyvät tapahtumat. Ehdotusten joukossa oli myös talvisia valon juhlia.

Riihimäen kaupunki kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita. Kilpailuraati käy läpi kaikki ehdotukset ja valitsee niiden joukosta toteutukseen pääsevät. Voittajat julkistetaan tammikuun puolen välin jälkeen. Ensimmäiset tapahtumat toteutetaan jo vuonna 2022.