Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen kaupungin ja Riihimäen Veden henkilöstölle kertaluonteinen etu

24.5.2021 Tiedotteet

Riihimäen kaupunki ja Riihimäen Vesi hankkivat henkilöstölleen kulttuuri- ja liikuntaseteleitä enintään 150 euron edestä työntekijää kohden. Kaupunginhallitus päätti hankinnasta maanantain kokouksessaan.

Kyse on kertaluonteisesta edusta, jonka henkilöstö voi käyttää virkistymiseen koronatilanteen jälleen salliessa kulttuuri- ja liikuntasektorin palveluiden parissa. Samalla kaupunki tukee tapahtuma- ja kulttuurialaa sekä liikunta-alan yrittäjiä, jotka ovat olleet kovilla koronan takia. Hankinnan arvo kaupungille on yhteensä noin 200 000 euroa. Kustannus katetaan lisätalousarviolla.

Kertakorvaus koskee kaikkia kaupungin työntekijöitä, jotka ovat työskennelleet kaupungilla koronavuoden 2020 aikana. Edun saaminen edellyttää, että palvelussuhde on voimassa 31.5.2021 ja se on jatkunut sitä ennen yhtäjaksoisesti vähintään puoli vuotta. Palkitseminen koskee myös osa-aikaisia työntekijöitä.

Etu on käytettävä vuoden loppuun mennessä ja se toteutetaan Eazybreak-sovelluksen avulla, joka on kaupungilla käytössä lounasruokailussa.