Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen kaupungin ja Riihimäen Veden henkilöstölle kertaluonteinen etu

20.5.2021 Tiedotteet

Riihimäen kaupunki ja Riihimäen Vesi ovat hankkimassa henkilöstölleen kulttuuri- ja liikuntaseteleitä. Kyseessä on kertaluonteinen etu, jonka henkilöstö voi käyttää virkistymiseen koronatilanteen jälleen salliessa kulttuuri- ja liikuntasektorin palveluiden parissa. Hankinnan arvo kaupungille on yhteensä noin 200 000 euroa ja edun arvo on työntekijälle enintään 150 euroa. Kustannus on tarkoitus kattaa lisätalousarviolla.

”Tapahtuma- ja kulttuuriala, liikunta-alan yrittäjät ja henkilöstö ovat olleet kovilla koronan vuoksi. Haluamme tarjota henkilöstölle mahdollisuuden virkistäytymiseen ja samalla tukea alan yrittäjiä”, kaupunginjohtaja Jere Penttilä sanoo.

Kertakorvaus koskee kaikkia kaupungin työntekijöitä, jotka ovat työskennelleet kaupungilla koronavuoden 2020 aikana. Edun saaminen edellyttää, että palvelussuhde on voimassa 31.5.2021 ja se on jatkunut sitä ennen yhtäjaksoisesti vähintään puoli vuotta. Palkitseminen koskee myös osa-aikaisia työntekijöitä.

Etu on käytettävä vuoden loppuun mennessä ja se toteutetaan Eazybreak-sovelluksen avulla, joka on kaupungilla käytössä lounasruokailussa.