Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäellä on huutokaupattavana kolme tonttia

7.6.2022 Tiedotteet Asu ja rakenna Asuminen Rakentaminen

Riihimäen kaupunki myy huutokaupalla kaksi omakotitonttia ja yhden rivitalotontin. Omakotitonttien huutokauppa päättyy 30.7.2022 ja rivitalotontin huutokauppa päättyi 23.6.2022.  Tontit myydään huutokaupat.com-sivustolla.

Huutokaupattavat omakotitontit sijaitsevat osoitteissa Ampuhaukantie 6 ja Kotkankaarre 34. Tontit sijaitsevat rinteessä, joten ne sopivat parhaiten rakennettaviksi kahteen tasoon. Molemmille tonteille voi rakentaa joko omakotitalon tai paritalon. Rakennusoikeutta molemmilla tonteilla on 300 m2 ja 250 m2. Tontit sijaitsevat neljän kilometrin päässä Riihimäen rautatieasemalta. Alue on rauhallinen, yhteisöllinen ja luonnonläheinen. Siellä on tilaa ympärillä ja lähellä sijaitsee muun muassa upea Hatlamminsuo.

Rivitalotontti sijaitsee Huhtimonmäen modernilla ja luonnonläheisellä alueella osoitteessa Jäkäläkuja 5. Tontille on mahdollista rakentaa rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialueen mukaisia rakennuksia. Rakennuksen voi rakentaa yhteen tai kahteen kerrokseen. Tontin koko on 2 956 m2 ja rakennusoikeus 860 k-m2. Rivitalotontti on myös vuokrattavissa (viiden prosentin vuosivuokra korkeimmasta hyväksytystä tarjouksesta).

Tonttien myyntipäätökset tehdään elokuussa, jonka jälkeen voi hakea rakennuslupaa. Aikaisemmat alueelta huutokaupalla myydyt omakotitontit ovat olleet hinnaltaan 1500–6750 euroa.