Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Rajoituksia ja sulkutoimia jatketaan Riihimäellä 30.4. saakka

26.3.2021 Tiedotteet

Riihimäen kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä on päättänyt harrastustoiminnan rajoituksien ja kaupungin tilojen sulkutoimien jatkosta 30. huhtikuuta saakka.

Harrastustoiminnan osalta kaupungin tiloissa tapahtuvan yli 12-vuotiaiden (2007 syntyneiden ja vanhempien) harrastustoiminnan keskeytys jatkuu huhtikuun loppuun. Tämä koskee esimerkiksi kansalaisopiston yksilöopetusta ja yksilöurheilua. Aikuisten ulkoliikuntaan panostetaan ulkoliikuntamahdollisuuksien ylläpitämisellä. Kaupungin liikunta- ja hyvinvointikeskuksen ulkona tapahtuva pienryhmätoiminta jatkuu.

Kaupungin nuorisopalveluiden osalta rajoitukset tarkoittavat palveluiden osittaista sulkua. Kaupungin nuorisotilojen avoin toiminta ja kerhot pysyvät suljettuina 30. huhtikuuta saakka. Nuorisotyö toimii verkossa ja jalkautuen. Työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja sosiaalisen median kautta. Kohdennettu nuorisotyö ja yksilöohjaus etsivässä nuorisotyössä, erityisnuorisotyössä ja Ohjaamossa jatkavat toimintaansa normaalisti myös Monarilla. Ohjaamossa noudatetaan voimassa olevia kokoontumisrajoituksia ja maskisuositusta.

Riihimäen kierrätyskeskus pysyy suljettuna 30. huhtikuuta asti.

Riihimäen kaupunginkirjasto palvelee asiakkaitaan 30. huhtikuuta asti vain ennakkovarausten nouto- ja palvelupisteenä. Riihimäen museot ovat auki rajoitetuin asiakasmäärin.

Päivitys 26.3.2021 klo 15.30: Päivitetty yli 12-vuotiaiden määritelmäksi 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien.