Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

R-tunnus seikkailee jatkossa korvakoruissa ja avaimenperissä

11.11.2021 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Koe ja näe Viestintä ja markkinointi Kulttuuri Matkailu

Puun oksalla riippuu kaksi punaista R-kirjaimen muotoista korvakorua.
R-korvikset ovat myynnissä taidemuseon ja lasimuseon museomyymälöissä sekä Pienen PuuPajan verkkokaupassa.

Riihimäen kaupunki ja Pieni Puupaja ovat aloittaneet yhteistyön. Pienen PuuPajan Hanna Metsärinne on suunnitellut ja toteuttanut kaupungin uudesta brändistä ja visuaalista ilmeestä tuttuja R-tuotteita.

”Olen kiitollinen ja innoissani yhteistyöstä. On hienoa tehdä Riihimäkeä tutuksi ja tunnetuksi yhdessä riihimäkeläisen yrityksen kanssa”, Riihimäen kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen kertoo.

Riihimäen museokauppoihin ja Pienen PuuPajan verkkosivuille tulee myyntiin R-korvakoruja ja R-avaimenperiä.

”Olen iloinen ja otettu siitä, että pieni yritykseni sai tämän mahdollisuuden tehdä kotikaupungin uutta ilmettä näkyväksi”, Pienen PuuPajan yrittäjä Hanna Metsärinne kertoo.

Kaikki Pienen PuuPajan tuotteet ovat Avainlippu-merkittyjä ja ne valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista. Vaneri on korkealaatuista suomalaista koivua, joka kasvaa vastuullisesti hoidetuissa metsissä.

R niin kuin me –korvakoruja on myynnissä aluksi kahdessa eri koossa ja kaupungin brändivärien lisäksi myös mustana. Korujen metalliosat ovat allergiavapaata kirurginterästä. Korujen ohutviiluvaneri on luonnollinen sekä kestävä materiaali ja samaan aikaan hyvin kevyt. Jokainen korvakorupari on uniikki ja korujen pinnalla aaltoilee puusyiden muodostama kuvio.

”Kaupunkilaiset ovat kysyneet minulta jo useamman viikon ajan R-tuotteista ja mahdollisuudesta ostaa niitä. Yhteistyö Pienen PuuPajan kanssa on ensimmäinen askel R-tuoteperheen kokoamiseksi. Korvakorujen ja avaimenperien lisäksi myyntiin on tulossa lähiaikoina myös kangaskasseja, heijastimia ja paitoja”, Miettinen sanoo.

R-tuotteita on myynnissä tänä vuonna Suomen Lasimuseon ja Riihimäen taidemuseon museokaupoissa. Riihimäen kaupunginmuseossa R-tuotteita myydään vuoden 2022 alussa alkaen. Museokaupat ovat auki museoiden aukioloaikoina. Taidemuseon Museokauppa Helene on avoinna ti–to klo 11–18 ja pe–su klo 11–17. Lasimuseon museomyymälä on avoimena ti–su klo 10–17.

Pienen PuuPajan verkkosivut löydät täältä.