Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Pyörillä Ilman Moottoreita -haastekisa la 8.5. – su 23.5.2021

3.5.2021 Tiedotteet

PIM eli pyörillä ilman moottoreita -kilpailu tulee jälleen!

Riihimäen liikunta- ja hyvinvointikeskus sekä Hyvinkään liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä PIM-haastekisan tänä vuonna 20. kerran ajalla la 8.5. – su 23.5.2021.

Tarkoituksena on saada kaikki kuntalaiset liikkumaan haastekuntaan pyörillä, rullaluistimilla, rullasuksilla tai vaikka kelaamalla. Haastekunnassa täytetään suoritus-/arvontalipuke ja palataan takaisin pyörillä ilman moottoreita. Vain yksi suorituskerta päivässä hyväksytään. Haastekisan kaikki suorituskerrat lasketaan yhteen, ja enemmän suoritusmerkintöjä saanut kunta voittaa. Suorituskortteja on saatavilla haasteen ajan kulkureitin kääntöpaikoilta (Golftien levähdyspaikka ja Korttionmäen levähdyspaikka), Tietotuvasta, kirjastosta tai sen voi tulostaa itse.

Haastekisan reitti lähtee Riihimäeltä Korttionmäen levähdyspaikalta ja kulkee kevyen liikenteen väylää Arolammintietä kohti Hyvinkäätä. Riihimäkeläisten kääntöpaikka on Hyvinkäällä Golftien levähdyspaikka, joka toimii niin ikään hyvinkääläisten lähtöpaikkana. Jokainen haastekisan osallistuja liikkuu omalla vastuullaan. Suosittelemme kypäränkäyttöä.

Pääpalkintoina arvotaan kaikkien riihimäkeläisten osallistujien kesken 100€ lahjakortti Sporttiaan. Hyvinkääläinen Ready For You E-Bikes tarjoaa arvottavaksi viisi erilaista vuokrauslahjakorttia (vrk 70€ lahjakortti, 6h 60€ lahjakortti, 3h 40€ lahjakortti, 2h 30€ lahjakortti ja 1h 20€ lahjakortti) myös riihimäkeläisten kesken arvottavaksi. Lisäksi kisaan osallistuneiden kesken arvotaan pienempiä tuotepalkintoja. palkinnot on arvottu 26.5. ja voittajille ilmoitettu tekstiviestillä.

Haastekisan yhteistyökumppaneina toimivat Hyvinkään kaupungin liikuntapalvelut, Riihimäen kaupungin Liikunta -ja hyvinvointikeskus, Hyvinkään Pyöräilijät ry, Riihimäen Kiista-Veikot ry, Hyvinkään Intersport ja Team Sportia Riihimäki.

Lisätietoja:

Päivi Kallio, paivi.kallio@riihimaki.fi, p. 050 348 2029