Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

PressReader-lehtipalvelu käytettävissä etänä

20.10.2021 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Opi ja kasvata Kirjasto

PressReader-lehtipalvelun logo

Kirjaston asiakkaana voit käyttää PressReader-palvelua vapaasti missä ja milloin vain. Palveluun pääset selaimella osoitteessa https://www.pressreader.com/catalog tai mobiililaitteille ladattavalla ilmaisella PressReader-sovelluksella.

Sisäänkirjaudu palveluun klikkaamalla selaimessa ensin hahmoa oikeassa yläkulmassa tai sovelluksessa “Sign in”-linkkiä ja sen jälkeen linkkiä “Libraries & groups”. Etsi ja valitse vaihtoehto Ratamo Libraries ja syötä kirjastokorttisi numero sekä pin-koodisi. Tämän jälkeen palvelu tarjoaa mahdollisuutta luoda henkilökohtainen tili. Tilin luominen ei ole välttämätöntä, joten voit ohittaa sen ja siirtyä käyttämään palvelua ikkunan yläkulman ruksista.

Palvelussa on yli 7 400 sanoma- ja aikakauslehteä 100 maasta 60 kielellä. Mukana on paljon isoja lehtiä kuten The Washington Post, The Guardian, Daily Mail, Der Tagesspiel, Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Le Figaro, Corriere della Sera, El Pais, ABC, Newsweek, Forbes, Rolling Stone, Variety, The Hollywood reporter, Popular Science, Cosmopolitan, GQ, Vogue, The Hockey News ja World Soccer.

Lehdet ovat painettujen lehtien näköisversioita ja ne ovat luettavissa heti ilmestymispäivästä 60 – 90 päivän ajan. Sovellukseen ladattuja lehtiä voit lukea myös ilman verkkoyhteyttä.

Palvelua voi käyttää ilman sisäänkirjautumista kirjaston koneilla ja kirjaston langattomaan verkkoon liitetyillä laitteilla.