Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Pääsiäistapahtuma valtaa jälleen kaupungin

31.3.2022 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Koe ja näe Tapahtumat Riihimäen pääsiäinen

Riihimäen Pääsiäinen palaa kaupunkiin kahden vuoden tauon jälkeen. Pääsiäistapahtumassa on tarjolla monenmoista iloista toimintaa koko pääsiäisen ajan 14.–18. huhtikuuta 2022. Tänä vuonna Riihimäen Pääsiäinen viettää 25. juhlavuottaan ja sen kunniaksi tapahtuma saa uudistetun visuaalisen ilmeen.

Riihimäen Pääsiäinen tarjoaa kaupunkilaisille teatteri-, musiikki- ja tanssiesityksiä, museo- ja gallerianäyttelyitä ja monenlaisia työpajoja, tivoliriemuja, taide- ja käsityömyyjäisiä, markkinat sekä kahvila- ja ravintolaherkkuja, seurakunnan pääsiäisajan tapahtumatarjontaa unohtamatta. Koko kaupunkia koristavat perinteisesti värikkäät pajunoksat ja keväiset kukkaistutukset.

Pääsiäisen vilkkain tapahtumapäivä on lankalauantai 16. huhtikuuta, jolloin erityisesti lapsiperheiden kannattaa suunnata kaupunginmuseon pihalle. Museon piha muuntautuu silloin yhdeksi suureksi farmiseikkailuksi. Alue on täynnä suloisia kotieläimiä ja mukavaa maatilatunnelmaa. Ohjelmalavan valtaa koko perhettä viihdyttävä, osallistava musiikkiteatteriesitys Mysteeri maatilalla. Piippolan vaarin kanssa farmilla seikkailevat ainakin Rokkikana Moilanen, salapoliisi P.Salminen sekä Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen ja reggaeta laulava Mansikki-Lehmä. Visuaalista ilotulitusta tarjoavan esityksen tähtinä nähdään TV:n lastenohjelmista tutut Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto.

Riihimäen Pääsiäinen rakennetaan yhteistyössä kaupungin, yhdistysten ja yritysten kanssa. Päivittäiset ohjelmat julkaistaan kokonaisuudessaan Riihimäen Pääsiäisen Facebook-sivulla ja verkkosivuilla.