Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Nyt saa äänestää kylätalolle nimeä

24.8.2021 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Koe ja näe Vaikuta ja tutustu Asuminen Osallisuus

Syyskuussa avattavalle yhteisölliselle kylätalolle saa äänestää nyt nimeä. Riihimäkeläiset ehdottivat Matkakeskuksen Liikeradalle avattavalle tilalle nimiä loppukesän aikana ja nimiehdotuksia saapui runsaasti.

Äänestykseen eteni yksitoista ehdotusta. Äänestykseen päätyneet ehdotukset valitsivat kaupungin seniori- ja perhepalveluiden työntekijät. Äänestykseen valikoitui suosituimmat sekä tilan toiminta-ajatusta parhaiten kuvaavat ehdotukset. Voit tutustua nimivaihtoehtoihin ja äänestää nimeä täällä.

Äänestysaika päättyy 5.9.2021 klo 23.59. Mikäli sähköinen äänestäminen ei onnistu, voi äänen antaa myös Riihimäen kaupungin Tietotuvassa (Matkakeskus, Eteläinen Asemakatu 2). Tietotupa on auki maanantaista torstaisin kello 8–15 ja perjantaisin 8–14.30.

”Nimiehdotuksia tuli yhteensä 362, joista lukuisat ovat oikein hienoja. Suuressa osassa ehdotuksista esiintyy riihi-sana nimiehdotuksen alku- tai loppuliitteenä. Ehdotuksissa oli myös paljon nimiä, jotka kuvailevat tilan toimintaa tai liittyvät rautateihin”, kertoo toimintakykyä tukevien senioripalveluiden esihenkilö Sonja Pääkkö.

Nimiehdotuksia kerättiin sähköisesti Riihimäen verkkosivuilla sekä Senioripuistoilun yhteydessä. Joitakin nimiehdotuksia tuli myös postitse.

Eniten ääniä saanut nimivaihtoehto valitaan kylätalon viralliseksi nimeksi. Nimi julkistetaan kylätalon avajaisissa Riihimäki-päivänä 11. syyskuuta.

Nimiehdotuksia jättäneet osallistuivat arvontaan, jonka palkintona oli yllätysämpäri. Arvonta on suoritettu yhteystietonsa jättäneiden joukosta ja voittajaan otetaan yhteyttä 23. elokuuta alkavalla viikolla.

Ensivaiheessa kylätalossa toimii ikäihmisten avoin päivätoiminta ja perhekeskuksen kohtaamispaikka. Lisäksi eri yhdistykset voivat järjestää siellä tapahtumia ja tilaisuuksia. Tilan toiminta laajenee myöhemmin ja siitä on tarkoitus tehdä riihimäkeläisten yhteinen kohtaamispaikka, jonne kaikki ovat tervetulleita. Kylätalon toiminnanohjaaja on Alma Ylätalo.

Lisätiedot

  • Alma Ylätalo, toiminnanohjaaja, p. 050 576 12 10
  • Sonja Pääkkö, esihenkilö, toimintakykyä tukevat senioripalvelut, p. 050 359 5838