Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Mitä mieltä olet Riihimäen puistojen leikkipaikoista?

14.6.2021 Tiedotteet

Millaisia leikkipaikkoja Riihimäellä puistoissa tarvitaan ja kuinka tiheä leikkipaikkaverkoston tulisi olla? Riihimäen kaupunki on avannut kuntalaisille kyselyn kaupungin puistoissa ja yleisillä alueilla sijaitsevista leikkipaikoista.

Kysely on suunnattu kaikille leikkipuistojen käyttäjille ja siihen toivotaan vastauksia sekä aikuisilta että lapsilta. Kysely on avoinna 14.6. – 2.7.2021.

”Haluamme saada tietoa siitä, mitkä leikkipuistot ovat suosittuja ja miksi – ja toisaalta taas, onko meillä leikkipuistoja, joiden käyttö on hyvin vähäistä tai ne koetaan ikäviksi paikoiksi”, sanoo vs. kaupunginpuutarhuri Päivi Sundman.

Kysely on osa laajempaa selvitystä, jonka tuloksena kaupungille laaditaan loppuvuoden aikana leikkipaikkaohjelma. Leikkipaikkaohjelma tulee valmistumaan tulevana syksynä ja se tullaan hyväksyttämään poliittisessa päätöksenteossa.

Tavoitteena on monipuolinen, turvallinen, helposti saavutettava ja riittävän laaja leikkipaikkaverkosto. Leikkipuistokyselyyn vastaamalla voi vaikuttaa siihen, millainen kaupungin leikkipaikkaverkosto tulee olemaan jatkossa ja miten resursseja käytetään leikkipuistojen kehittämiseen ja kunnossapitoon.

Tästä leikkipuistokyselyyn

Lisätietoja:
Päivi Sundman, vs. kaupunginpuutarhuri, puh. 040 485 96 22