Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Minkä yrityksen haluaisit Riihimäelle? Ideoi, kehitä ja kerro toiveesi!

14.6.2022 Tiedotteet Vaikuta ja tutustu Osallisuus

Katunäkymä Riihimäen keskustasta. Kesäkuva.
Kuva: Jenniina Nummela

Mikä yritys Riihimäeltä puuttuu? Tätä kysymystä riihimäkeläiset voivat pohtia elokuun 2022 loppuun saakka. Kaupunki selvittää riihimäkeläisten toiveita yritystarjonnasta kesän ajan auki olevalla kyselyllä.

”Toiveet antavat meille kuvan siitä millaisia palveluja riihimäkeläisten mielestä kaupungista puuttuu. Esimerkiksi syksyllä avautuva McDonald´s on yksi esimerkki kaupunkilaisten toiveiden kuuntelemisesta. On hienoa, että yritys näki Riihimäen potentiaalisena paikkana ja samalla kaupunki pystyi omalta osaltaan toteuttamaan kaupunkilaisten pitkäaikaisen toiveen. Nyt haluamme kuulla lisää toiveita”, Riihimäen kaupungin elinvoimajohtaja Mika Herpiö sanoo.

Kaupunkilaiset voivat kirjata omat ajatuksensa ja ideansa sähköiselle Padlet-alustalle Mitä yrityksiä toivot Riihimäelle? Oman idean lisäksi alustalla voi peukuttaa tai kehittää muiden tekemiä ideoita. Tarkemmat ohjeet ideoiden kirjoittamiseen ja olemassa olevien ideoiden kannattamiseen löytyvät alustalta.

Oman ideansa voi jättää myös Riihimäen kaupunginkirjastossa olevalla paperilomakkeella. Idean voi lähettää myös sähköpostilla suoraan elinvoimajohtajalle, mika.herpio@riihimaki.fi. Kaupunki kerää ideoita 31.8.2021 asti.