Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Lukiolainen osallistuu kaupunginjohtajan päivään Riihimäellä

2.11.2022 Tiedotteet Vaikuta ja tutustu Päivä johtajana Kaupunginjohtaja

Senni Aaltonen ja Jouni Eho kaupunginjohtajan työhuoneessa pöydän ääressä seisomassa.

Riihimäen lukion oppilas Senni Aaltonen osallistuu Riihimäen kaupunginjohtaja Jouni Ehon päivään keskiviikkona 2. marraskuuta. Aaltonen osallistuu Ehon kanssa päivän aikana eri tapaamisiin ja luvassa on tutustumista esimerkiksi ympäristöpolitiikkaan, robotiikkaan ja kaupungin digitiekarttaan. Lisäksi Aaltonen osallistuu Riihimäen kaupunginkirjastolla kello 17.30–19.00 järjestettäville kaupunginjohtajan kahveille.

”On hienoa päästä näyttämään nuorelle, mitä kaupunginjohtajan työ ja johtaminen voi käytännössä olla. Odotan innolla myös sen kuulemista, miten Senni itse kokee päivän”, kaupunginjohtaja Jouni Eho sanoo.

Taustalla on Nuorkauppakamarien Päivä Johtajana -projekti. Projektissa yritysten ja muiden organisaatioiden johtajat ottavat yhden tai useamman 16–24-vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä yhden päivän ajaksi. Projektin tavoitteena on muun muassa tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä ja oppia, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Päivä Johtajana -projektia on järjestetty vuodesta 2013.

”Tämä on minulle mahtava tilaisuus tutustua kaupunginjohtajan työhön ja kaupungin toimintoihin. Luvassa on varmasti hieno päivä, josta toivon saavani ajatuksia myös omaan tulevaan työuraani liittyen”, Aaltonen sanoo.

Aaltosen päivää voi seurata kaupungin Instagram-tilillä @riihimaenkaupunki.

Lisätiedot