Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Lapsen oikeuksien viikko Riihimäellä

15.11.2021 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Koe ja näe Opi ja kasvata Kulttuuri Lap­siys­tä­väl­li­nen kun­ta Liikunta Nuorisopalvelut Perusopetus Tapahtumat Varhaiskasvatus Viestintä ja markkinointi

Lapsia ja päiväkodin työntekijöitä leikkipuistossa.

 

Lapsen oikeuksien viikko on toiminnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa. Viikkoa vietetään jälleen 15.–21.11.2021

Viikon tapahtumat Riihimäellä

Lapsen oikeuksien viikko näkyy laajasti Riihimäen kaupungin toiminnassa. Kaupunginjohtaja Jere Penttilä ottaa työpareikseen kaksi viidesluokkalaista nuorta Pohjoiselta koululta torstaina 18.11.21. Päivän aikana nuoret pääsevät tutustumaan kaupunginjohtajan arkeen.
Kaupunginjohtaja on tehnyt yhdessä päiväkotilasten kanssa videon, jolla hän lähettää terveisensä kaikille riihimäkeläisille lapsille. Video julkaistaan tiistaina 16.11.21.

Riihimäen ev.lut. seurakunta järjestää tiistaina 16.11 klo 17–19.30 ulkotapahtuman Kalapojan patsaan ympärillä. Luvassa on heijastinrastirata, maukasta makkaraa, ulkoleikkejä sekä muuta kivaa toimintaa.

Höpinätötterö kruunaa lapsen oikeuksien viikon

Lapsen oikeuksien viikon vietto huipentuu ihastuttavaan lasten konserttiin Taidemuseolla sunnuntaina 21.11.2021 alkaen kello 14. Estradin valloittaa riemukas Höpinätötterö. Kaupunginhallituksen tervehdyksen tuo LYK-ryhmän puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen jäsen Hannele Saari.
Hyvää lapsen oikeuksien viikkoa!

Lisätietoja Lapsen oikeuksien viikosta:

Lapsen oikeuksien viikon kampanja

Unicef – Lapsen oiekuksien viikko