Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Keskuskadun uudistustyöt päättymässä tämän vuoden osalta

10.10.2022 Tiedotteet Asu ja rakenna Liikenne ja kadut Katutyöt

Keskuskadun uudistustyöt ovat loppusuoralla. Lokakuun aikana työt etenevät seuraavasti:

Viikon 41 alussa avataan Hämeenkadun ja Keskuskadun risteys liikenteelle. Samaan aikaan suljetaan Junailijankadun suuntainen liikenne suojatiekiveyksien rakentamisen ajaksi, eli moottoriajoneuvoliikenne Junailijankadun ja Keskuskadun välillä katkaistaan.  Junailijankadun suojatieosuudet ovat saumausaineen kuivumisaikojen vuoksi suljettuna ajoneuvoliikenteeltä viikon 43 loppupuolelle asti. Yhteys avataan kevyelle liikenteelle heti kun kiveykset on saatu valmiiksi.

Keskuskadun uusittu kevyenliikenteenväylä avautuu nk. Puputin talon puolella viikon 41 loppupuolella, mikäli sääolosuhteet sallivat asfaltoinnin. Kadun toisella puolella kevyenliikenteenväylän osuuden maatiiliasennukset jatkuvat koko viikon. Molemmat osuudet avataan liikenteelle heti niiden valmistuttua.

Viikolla 42 tehdään korotettujen suojateiden luiskamuutokset Kalevankadun-Valtakäyrän-Keskuskadun risteykseen. Työn toteutukseen on varattu viikko. Työn aikana liikenne on auki Keskuskatu-Kalevankatu suuntaisesti, mutta yhteys Valtakäyrälle on suljettuna. Väliaikaiset järjestelyt puretaan heti työn valmistuttua.

Keskuskadun työt pyritään tämän vuoden osalta saamaan valmiiksi viikon 43 loppuun mennessä.