Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kesäkuussa kansanjuhla Jukka Jalosen kunniaksi

7.6.2022 Tiedotteet Koe ja näe Tapahtumat

Kesäinen kuva Grantin aukiosta.
Kuva: Teemu Virtanen

Riihimäen kaupunki järjestää keskiviikkona 15. kesäkuuta kansajuhlan jääkiekkovalmentaja Jukka Jalosen kunniaksi. Juhla järjestetään Granitin aukiolla Phil Harmonic Bandin kesäkeikan yhteydessä. Juhlassa tenori Juha Riihimäki laulaa Maamme-laulun ja kamarikuoro Gaudete Finlandian. Kansanjuhla alkaa klo 18, kesäkeikka klo 19. Kansanjuhlan juontaa Miki Wallenius.

”Jukka Jalonen on maailmanluokan valmentaja ja kaupunkilaisten arvostama riihimäkeläinen. Jo olympiakullan jälkeen riksulaiset toivoivat kansanjuhlaa. On hienoa, että voimme sen heille nyt tarjota”, sanoo vt. kaupunginjohtaja Petri Hirvonen.

Kansanjuhlassa iloitaan Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalosen MM-kullan lisäksi myös historiallisesta olympiakullasta sekä naisten jääkiekkomaajoukkueessa pelanneen Sanni Rantalan olympiapronssista. Kaupunki pohtii Jalosen osalta myös mahdollisia muistamistapoja.

Kaupunki luovutti Jaloselle olympiakullasta omakotitalotontin, joka on ollut hänellä tähän asti vuokralla. Rantala palkittiin olympiapronssista 2 000 euron stipendillä. Riihimäellä on ennestään Jukka Jalosen nimeä kantava puisto ja jäähalli.

Mikäli riihimäkeläiset seurat, yhdistykset tai muut tahot haluavat osallistua kansanjuhlaan tai sen järjestämiseen, he voivat olla yhteydessä Tilat ja Kehitys Oy:n elinkeinopäällikköön Reima Ojaseen.

Toimitilahaut, toimitilojen vuokraaminen yrityksille, mainostilat lediskriineillä, pyloneissa ja jättitauluilla sekä tilaisuudet.