Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kerro kokemuksesi R-kyydistä! Muista myös digiopastus!

5.10.2022 Tiedotteet Asu ja rakenna Elä ja voi hyvin Vaikuta ja tutustu Joukkoliikenne

Riihimäen kaupunki ja Matkahuolto ovat avanneet kyselyn, jolla kartoitetaan kokemuksia R-kyydistä. Voit vastata kyselyyn tässä. 

Lisäksi kyselyyn voi vastata paikallisliikenteen eli R-liikenteen autoissa ja Tietotuvassa. Mikäli täytät kyselylomakkeen muualla, voit palauttaa sen Tietotupaan (Eteläinen Asemakatu 2, aukiolo: ma–to 8–15 ja pe 8–14.30) tai R-liikenteen autojen palautuslaatikkoon.

Kyselyyn vastaaminen vie 5–10 minuuttia. Vastaukset voi jättää anonyymisti. Mikäli vastaaja haluaa, hän voi jättää yhteystietonsa Matkahuollon suunnittelemaan tarkempaan käyttäjäkokemushaastatteluun.

Kyselyyn voi vastata 23. lokakuuta asti.

R-kyyti eli kutsukyytipalvelu aloitti Riihimäellä kesäkuun alussa. R-kyyti toimii Riihimäellä vuodenvaihteeseen asti kokeiluna ja on osa laajaa liikkumisen kokeiluhanketta, johon saadaan Traficomin liikkumisen ohjauksen valtionapua. Nyt käynnistyneellä kyselyllä kartoitetaan sitä, kuinka R-kyyti on Riihimäellä toiminut.

Osallistu digiopastukseen

Puistonkulmassa (Valtakatu 7–9)  järjestetään keskiviikkona 12. lokakuuta klo 12–14.30 R-kyydin digiopastus, jossa voi opetella käyttämään Reitit ja liput -sovellusta. Sen avulla R-kyyti on helppo tilata ja maksaa.

Digiopastus alkaa lyhyellä esityksellä R-kyydistä ja Reitit ja liput -sovelluksesta. Tämän jälkeen neuvojat opastavat paikalle tulleita sovelluksen latauksessa, käytössä ja R-kyydin tilaamisessa.

Digiopastus on kaikille avoin ja maksuton.

Suunnittelun ja toiminnanohjauksen vastuualue Kaupunkiympäristön suunnittelun palvelualue Joukkoliikenne Kaupunkipyörät Yleinen palaute joukkoliikenteestä joukkoliikenne@riihimaki.fi.